SEKS, DROGA I ŽENE OBELEŽILI SU MU ŽIVOT: Željko Bebek danas slavi 72. rođendan!

Popularni pevač danas puni 72 godine, a kada se osvrne za sobom bilo je tokom svih tih godina puno uspona i padova. Međutim, svaki mu je poslužio da krene dalje i bude jedan od najcenjenijih muzičara na ovim prostorima.

Prvi pevač legendarne grupe Željko Bebek nikada nije krio da je u vreme najveće slave uživao u svemu što ona donosi - seksu, drogi i rokenrolu!

- Nije mi žao zbog toga, naprotiv. Živeli smo burno i ludo. Sve smo sami napravili, podneli i uživali u tome. Mada, nisu svi životi otišli u nekom dobrom pravcu, ali mislim da sam sve radio ispravno. Sve je to prošlost - rekao je ranije za jedan dnevni list Bebek.

S uživanjem govori o samim počecima "Bijelog dugmeta", godinama kada je on pevao i pesmama koje je izneo. Sviđa mu se što većina publike i dalje misli da je on bio najbolji pevač proslavljene grupe.

- Da nisu to mislili o meni, ne bih ja uspeo da imam solo karijeru. Goran je tad napravio neke dobre pesme, ja sam to izneo na svoj način i to mi je osiguralo put za kasnije. Ti počeci su mi doneli da i danas živim od muzike i uživam u njoj - rekao je tada Bebek i dodaje da posle odlaska iz grupe više nije osećao nikakvu povezanost sa njom, niti sa Goranom Bregovićem.

- Mislim da svi već znaju sve o mom i Goranovom odnosu. Nismo mi nikad bili dobri prijatelji, ali smo bili odlični saradnici. U nekom trenutku putevi su nam se razišli, da bi smo se slučajno sreli te 2005. godine, imali smo ta tri kocerta i to je bilo to. Posle toga je sve isto, kao što je bilo i pre toga. Niti zanimam ja Bregovića, niti on zanima mene - iskren je Bebek, koji, međutim, nije želeo da da precizan odgovor na pitanje o navodnoj zabrani da peva pesme Bijelog dugmeta.

- Na to pitanje treba da odgovori Bregović. On zna da li je to uradio ili nije. Mene to ne zanima, ja i dalje pevam pesme koje sam ja stvorio - kaže Željko.

Autor: ALO!/BLIC

Foto: printcreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.