KO TO TAMO PEVA: Neda Arnerić otkrila tajnu o kultnom filmu!

Film “Ko to tamo peva” presvučen je u novo ruho! Tako bi mogla da se opiše svečanost povodom projekcije digitalne verzije ovog filma, koja je prikazana u četvrtak uveče pred glumačkom ekipom, ali i rediteljem Slobodanom Šijanom i publikom.

Popularna glumica Neda Arnerić je za jedan dnevni list otkrila i neke detalje sa snimanja, ali i tajnu da ekipa zapravo i nije verovala u ovo ostvarenje.

- Stvarno nismo verovali u ovaj film, mislili smo da je ovo samo još jedna od priča. Nismo imali para za dnevnice, bilo je jako zabavno, bilo je suza od dima i smoga, cimali smo autobus od Beograda do Deliblatske peščare, pravi autobus, ne onaj iz filma. Mesec dana smo snimali, svega je tu bilo. Dugo nisam odgledala ovaj film, jer ne volim da gledam dobre filmove koje sam radila. Ražalostim se jer sam mogla tako ceo život da proživim, a nisam - priznaje Neda.

Brojne poznate ličnosti i članovi filmske ekipe uživali su u dvosatnoj projekciji, a ovo je prvi od 10 filmova koji će biti prikazan u digitalnoj rezoluciji.

Autor: BLIC

Foto: printscreen/Youtube

Pogledajte još