ŠUŠKA SE DA SU RAZLOG DECA: Dženifer Aniston i Džastin Teru pred razvodom?

Proteklih dana, svi veći američki mediji pisali su o ljubavnim mukama zvezde serije "Prijatelji", koja je već dve godine u braku sa zgodnim kolegom Džastinom Teruom. Iako se u različitim izvorima mogu pronaći različite tvrdnje o stanju u njenom braku, najveći broj listova naglašava isto: da se Dženifer preselila u Njujork kako bi bila sa svojim suprugom i pokušala da spase brak nakon što su tri meseca živeli odvojeno, ali da za njihovu ljubav nema nade.

"Celebrity Insider" piše i da Dženifer sve više smeta činjenica da je Džastin stalno okružen ženama - on navodno ima veliki broj prijateljica, što se Anistonovoj ni najmanje ne dopada.

Takođe, kada je Dženifer u pitanju, mediji i dušebrižnici važnom temom uvek smatraju i činjenicu da ona nije majka. Tako jedan deo medija piše da Džastin očajnički želi da se ostvari kao roditelj, dok glumica još uvek nije sigurna želi li da ima decu. Drugi listovi, međutim, tvrde da je Anistonova ta koja želi da proširi porodicu, a četrdesetšestogodišnji glumac navodno nije spreman za takav korak. S obzirom na veliki broj kontradiktornih tvrdnji, ove vesti svakako treba uzeti s rezervom.

Izvor bliski paru izjavili su da bi Dženifer i Džastin svakog dana mogli da objave da se razvode.

Izvor: Glossy
Foto: Youtube/printskrin

Pogledajte još