“Sputñik” – “I na nebu i na zemlji”

0

Negirajući staru srpsku narodnu pričicu, “Sputñik” je dovršio svoj debi album pesmom “I na nebu i na zemlji” ili u originalu “Both in Heaven and on Earth”.

– Ova pesma je 13. na albumu “A Memory of Fire” koji uskoro izlazi u okviru naše najstarije indie etikete “Take It Or Leave It Records”. Pesma je ponovo, u prepoznatljivom stilu, podjednako plesna i melanholična, “prava letnja” – kako kaže frontmen Žikica Milošević, budući da je nastala u leto.

– Reči pesme nas uvode u stanje kada nisi siguran da li si došao na vreme u nečiji život, prerano ili prekasno; kada ne znaš da li si “na nebu” ili u blatu svakodnevice. A možda si svuda istovremeno, kako to često biva u ljubavi. To nije ni na nebu ni na zemlji nego upravo svuda istovremeno – nastavlja Milošević.

Pesmu su odsvirali i stvorili, osim Miloševića, Domagoj Kršić (How Green Is My Toupee), Veljko Ćućuz (Veliko), Anamarija Tumbas (Anne Marie), Vladimir Čudinov (takođe Airkid), Kiril Bojko (takođe Bunker 13). Produkciju potpisuje Valerijan Buila a spot se očekuje početkom naredne godine.

Autor: Nadlanu
Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.