PEKAR, LEKAR, APOTEKAR: Muškarac koji najčešće vara po zanimanju je...

Prema poslednjim studijama, povezanost između stope razvoda i profesija je posebno intrigantna, zato što se čini da ljudi koji se opredele za određene karijere imaju veću šansu da se razvedu.

Evo o kojim profesijama je reč:

Zaposleni u kazinu

Zbog ubitačnog radnog vremena, kao i okoline, osobe koje rade u kazinu često razvijaju negativne emocije. Na njih konkretno utiče neispavanost, česta depresija i nezadovoljstvo. Zbog toga može biti ugrožen njihov privatni život.

Stjuardi

Sasvim očekivano, stujardi su rangirani među najveće preljubnike. Oni više vremena provode na letovima, te njihove supružnice ne mogu očekivati da on bude kućni tip. Veliki problem pravi i ljubomora koja se javlja kod mnogih žena, zbog prevelikog odsustva.

Konobari

Iako su mnogim ženama konobari veoma seksepilni, njihov posao koji se često sastoji iz noćnih smena, konzumacije alkoholnih napitaka, ali i okruženosti pripadnicama lepšeg pola, često su razlog zbog čega veze i brakovi pucaju.

Menadžeri

Uspešni menadžeri su stalno na sastancima, ali i svečanim okupljanjima, gde dolaze u susret sa masom ljudi, ali i lepih žena. Zbog njihove uspešne karijere, a pre svega moći, oni često dobijaju nemoralne ponude.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.