Spremni smo za masovne proteste u Beogradu

BEOGRAD, 25. marta 2010. (Beta) - Srpska napredna stranka prikupila je 280.000 potpisa građana Beograda za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora i beogradski odbor SNS je spreman da organizuje masovne proteste građana u celom Beogradu, izjavio je u četvrtak predsednik tog odbora Nebojša Stefanović.

"Naša poruka je da građani Beograda hoće da učestvuju u tome, jer ne žele više da žive ovako, žele da se bore za svoj život, da žive što kvalitetnije", rekao je Stefanović na konferenciji za novinare.

Dodao je da bi o masovnim protestima trebalo da odluče Predsedništvo SNS i predsednik stranke Tomislav Nikolić i izrazio očekivanje da će sednica predsedništva biti vrlo brzo održana. "Siguran sam da ćemo doneti odluku kako da najbolje izvedemo te proteste i demonstracije", rekao je Stefanović.

Stefanović je rekao da očekuje da će SNS početkom sledeće nedelje prikupiti ukupno 300.000 potpisa Beograđana za vanredne izbore i dodao da će te potpise predati vlasti kako bi pokazali da inicijativu SNS podržava veliki broj građana.

Pogledajte još