ZVEZDE KAŽU: Ovaj horoskopski znak uvek čvrsto stoji na nogama!

Za žene rođene u znaku Jarca kažu da zaista dobro izgledaju. One su tanke i zgodne, ali u stalnoj borbi da postignu perfektnu figuru pošto su podložne gojenju. Imaju fantastične noge i treba da ih pokazuju kad god im se pruži prilika za to. Žene Jarčevi su prefinjenih manira i mogu biti veoma glamurozne. Kosa im je divlja – ona je njihov zaštitni znak.

Iako su žene rođene u znaku Jarca sklone avanturama, u nekim situacijama mogu biti veoma određene. One ne beže od rizika, ali samo onda kada su sigurne da će se popeti na vrh. Zabavne su kada su u pravom društvu, to jest, u društvu dobrih i bliskih prijatelja. Vole da se šale sa svima a najviše na svoj račun. Toliko o njihovim dobrim osobinama.

Što se tiče loših osobina žena Jarčeva, činjenica je da su stalno zabrinute i pomalo pesimisti. Njihov kritički odnos prema stvarima ponekad može da „uguši“ njihove prijatelje, a naročito one koji ne mogu da prate njihove visoke standarde. Sklonost prema „cmizdrenju“ može ih pretvoriti u veoma zamorno društvo.

U ljubavnom životu teško im je da izraze šta zaista osećaju i uglavnom se trude da izbegavaju intimne situacije. Potrebno je da budu uz nekoga sa kim mogu da se opuste. Devojke Jarčevi često završavaju sa momcima sa kojima su dugo bile dobri prijatelji. Jarčevi su verni, romantični i isplati se čekati na njih. Imaju poštovanje prema onom koga vole, ali su zbog svojih visokih standarda često bez dečka.

Muškarci rođeni u znaku Jarca izgledaju kao pesimisti, ali kada se opuste, romantični su i duhoviti. Ni oni se ne osećaju baš ugodno u intimnim situacijama. Više vole da ostanu kod kuće i gledaju televizijski program nego da idu na tradicionalni „sudar“ subotom uveče. Ipak, Jarčevi su jedan od najstrpljivijih i najviše zaštitnički raspoloženih znakova Zodijaka. Za Jarca se baš nikada ne može reći da je gospodin nepredvidljivi.

Boje koje Jarci naprosto obožavaju su smeđa, siva i tamnozelena.

Izvor: krstarica.com
Foto: Pexels/Ilustracija

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.