POBEGAO U ĆOŠAK: Sloba se skamenio čim je u Zadruzi video Ljupku Stević!

Sreda veče je vreme kada se ukućani najvećeg rijaliti programa na Balkanu – Zadruga, sjajno provode u okviru žurke na kojoj zadrugare zabavljaju velika imena domaće muzičke scene. Isti slučaj je i ove noći. Stanare večeras zabavlja pevačica Ljupka Stević i pevači Ivan Kurtić, pobednik Pinkovih zvezda, kao i superfinalista najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima Pavle Dejanić!

Zanimljivo je da su Sloba Radanović, aktuelni rijaliti učesnik koji je svoju ženu ostavio pred kamerama „Zadruge“, i pevačica Ljupka Stević, pre nekoliko meseci u javnosti imali svađu, a da je Radanović bio u sjajnim odnosima sa kolegama iz takmičenja najgledanije televizije na Balkanu.

Kada je ugledao svoje kolege, Sloba se odmah pozdravio sa pevačem Pavlom Dejanićem, koga je ponudio pićem. Radanović se pozdravio i sa Ivanom Kurtićem, koji je otvorio muzičko veče, dok je susret sa Ljupkom Stević pokušao da izbegne, te je otišao u ćošak gde je bila njegova devojka Luna Đogani.

- Dobro veče zadrugari, kako ste – bile su prve reči pevača Ivana Kurtića na večerašnjoj žurki.

Za raliku od njenog dečka, Luna Đogani prišla je Ljupki Stević i pozdravila se sa njom. Pevačica je rekla i da se nada da će joj blogerkin dečko prići i pozdraviti.

Iako do pozdrava između Ljupke Stević i Slobe Radanovića nije došlo, bar ne još uvek, ona je nastavila da se grli sa ostalim ukućanima, a najviše su joj se obradovali reper Nemanja Đerić Đekson i novinar Milan Milošević. Da li će doći po pozdrava između starih rivala, saznaćemo u nastavku večeri.

Izvor: Pink.rs
Foto: ljupkastevic/sampanjactaticaa/Instagram

Pogledajte još