NEKA ČEKA MILICA! Vlado Georgiev priznao: Nikada se neću oženiti!

Naime, po mišljenju kantautora, ovaj "parir" njegovoj nevenčanoj supruzi i njemu apsolutno ništa ne znači.

- Nikada se neću oženiti, niti me to interesuje, a i moja Milica misli isto kao i ja. To je sve demode za mene. Ja mrzim matičare i ne mogu da slušam one njihove “presude” kada čitaju na venčanjima - kaže Vlado i dodaje da se nakon rođenja druge ćerke “neće zaustaviti” kada je potomstvo u pitanju.

- Supruga i ja imamo dogovor da, što se tiče dece, “furamo” koliko možemo. Divno se osećam kao otac i nikada nisam slušao priče sa strane, niti čitao knjige o roditeljstvu. Samo treba biti opušten i uživati u ulozi roditelja - kaže Vlado i dodaje do do sada nije menjao pelene svojoj ćerkici, ali da je uvek tu da priskoči u pomoć kada su kućni poslovi u pitanju.

- Supruzi pomažem koliko mogu i moram priznati da ne menjam pelene, jer to zaista ne znam. Ipak, često skuvam ručak i pripremim večeru, a nije mi strano ni da odem u nabavku u prodavnicu - uverava Georgiev.

Pevač je otkrio i da je njegovim rodteljima laknulo kada je konačno našao svoju srodnu dušu.

- Roditelji su se brinuli da li ću ostati samotnjak do kraja života, a ja to zaista nikada nisam ni priželjkivao. Kod mene se sve desilo spontano i svi su presrećni zbog toga - kaže pevač koji će krajem meseca održati i dva koncerta u “Sava” centru.

- U “Areni” sam pevao dva puta za redom, a “Sava” centar je intimniji prostor, koji mi trenutno više odgovara. Na koncertu će biti i nekoliko gostiju, ali ne mogu da otkrivam ko je u pitanju - zaključio je Vlado.

Izvor: Alo!
Foto: vladogeorgiev/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.