Maskerano želi da ostane u Liverpulu

LIVERPUL, 25. marta 2010. (Beta-AP) - Fudbaler sredine terena Liverpula Havijer Maskerano objavio je da želi da produži ugovor sa tim engleskim klubom, bez obzira na trenutnu krizu.

"Uprava Liverpula zna da želim da ostanem ovde tako da neće biti teško da se dogovorimo o novom ugovoru. Videćemo šta će se desiti u narednim nedeljama", rekao je Maskerano čiji sadašnji ugovor sa Liverpulom ističe početkom 2012. godine.

Mediji su u poslednje vreme zato često spekulisali o odlasku 25-godišnjeg Maskerana iz Liverpula, a kao njegov novi klub najčešće se pominjala Barselona.

Reprezentativac Argentine je, međutim, izjavio da njegovi menadžeri već razgovaraju sa predstavnicima Liverpula o produženju saradnje.

"Srećan sam ovde i želim da to dokažem na terenu", dodao je Maskerano, koji je u Liverpul došao 2007. godine iz Vest Hema.

Liverpul ove sezone ne igra u najboljoj formi, pa je moguće da će sledeće, posle duže vremena, izostati iz Lige šampiona, pošto je trenutno na tek šestom mestu u engleskom prvenstvu. Učešće u Ligi šampiona donose samo prve četiri pozicije.

Pogledajte još