Deda Mraz, dečija predstava, tri dečija hora i bend Kler večeras na "Novosadskom Winter Festu"

Na raspevanoj jelki nastupio je hor "La La studija" iz Novog Sada i to njihov sastav sa starijim članovima. Hor mlađih članova imaćemo priliku da čujemo narednih dana.

Naš gost na jelki bio je fotograf Darko Dozet, koji je govorio o petoj godišnjoj izložbi fotoreportera Novog Sada i Vojvodine "Objektivno" koja je sinoć otvorena u Muzeju vojvodine.

Danas imamo bogat program na Trgu slobode.

Od 16h se družimo, svakog petka, subote i nedelje, sa Deda Mrazom. Dovedite najmlađe da se besplatno fotografišu sa Deda Mrazom, a možete doneti i paketiće koje će Deda Mraz uručiti. Sve fotografije pronaći ćete na našoj Fejsbuk stranici.

Od 17h na glavnoj bini gledaćemo dečiju predstavu "Čudotvorni izvor" u organizaciji kompanije Minaqua.

Nakon predstave sledi program na raspevanoj jelki od 18h. Nastupiće hor "Čarobne frulice", Dečiji gospel horić i hor "Alfabet".

Program završavamo nastupom benda Kler od 19h na glavnoj bini.

Bogat program očekuje vas na Trgu slobode, vidimo se!

Pozivamo vas i da budete deo humanitarne akcije Božićna pijaca „Pokloni osmeh“, koju organizuje Alumni klub Fondacije dr Zoran Đinđić i koja će trajati od petka 22. decembra do nedelje 24. decembra, u periodu od 9 do 22 časa, u okviru manifestacije „Novosadski Winter Fest“. Alumnisti će prodajom kuvanog vina, punča, čaja i božićnih kolača prikupljati novac koji će biti doniran Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

I ove godine nagrađujemo najlepše pismo Deda Mrazu. Najmlađi svoja pisma Deda Mrazu mogu da ubace u veliko crveno sanduče, a vlasnika najlepšeg pisma nagradićemo putovanjem. Izvlačenje se održati u subotu 23.12.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još