ZAHVALIO SE NA RASPRODATOM KONCERTU: Koji je sledeći Massimov poduhvat?

Ovogodišnje muzičko sastajanje u Sava Centru je ipak posebno i drugačije jer će Massimo prvi put zaredom održati čak dva koncerta u toj dvorani, pa se postavlja pitanje šta je sledeći Massimov poduhvat?

Nakon što je mesec dana pre predviđenog termina rasprodao prvi Sava centar (22.12.), u prodaju su puštene ulaznice za koncert 23.12. koje takođe nestaju velikom brzinom.

- Pozdrav, dragi Beograđani, i svi vi koji planirate da dođete u Sava centar! Imam tu čast da se i drugi koncert približava rasprodaji. Požurite ukoliko želite da prisustvujete ovoj, kako mi to nazivamo, glazbenoj svečanost. Na krilima ovog uspjeha odlučili smo vam malo približiti iznenađenja koja vas očekuju na tim koncertma - rekao je šarmantni pevač.

Kao i svaki put, Massimo je sam osmislio binu za koncert, koja će ispričati predivnu muzičko – vizuelnu priču. Uz pratnju proširenog benda, Massimo će vas glasom provesti kroz notnu sveskusačinjenu od hitova "Iz jednog pogleda", "Kladim se na nas", "Sjaj u tami", "Suze nam stale na put", "Neka ti plove brodovi" i mnogih drugih.

Ove magične muzičke večeri, pratiće i magični gosti. Saksofonista Igor Geržina će svojim zvukom dodatno ulepšati oba koncerta, dok će Massimov gost na koncertu 22.12. biti mladi muzičar, Marko Tolja, sa svojim bendom sačinjenim od vrhunskih muzičara.

Podsećamo vas da je preostao jako mali broj ulaznica za koncert 23.12. Ukoliko želite "zapaliti srce koje šuti" potražite ulaznice preko eventim prodajne mreže i na blagajni Sava centra.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.