KIJA JE MNOGO PATILA U BRAKU SA NJIM: Isplivala istina o devojci kojoj je Sloba slao eksplicitne poruke!

Mesecima unazad dvoje supružnika iznosi "prljav veš" vezan za svoju bračnu zajednicu i govori o svemu onome što nije valjalo tokom njihovog braka, a Kija je više puta isticala da joj je najteži dan u životu bio onaj kada je, neposredno pre operacije koja joj je, takođe, teško pala, u Slobinom telefonu pronašla nešto što ju je dotuklo. Iako nije želela da otkrije šta je u pitanju, ipak je izašlo na videlo da je reč o Radanovićevoj eksplicitnoj prepisci sa drugom ženom.

Naime, u pitanju je Slobina prepiska preko Fejsbuka sa koleginicom iz "Pinkovih zvezda" Lejlom Zahirović.

Izvor: YouTube/Pinkove Zvezde

Ovoj vatrenoj crnki Sloba je uputio niz komplimenata na račun njenog atraktivnog izgleda, što je u potpunosti razorilo već utučenu Kristinu, koja se te 2015. pripremala za operaciju.

- Znaj da će moje oči biti uprte ka tebi. Imaš slatku guzu i super telo! Šta me zanima, ja uspem da vidim - stajalo je, između ostalog, u Slobinim porukama upućenim Lejli.

U prilog ovoj prepisci ide i izjava jednog od finalista "Pinkovih zvezda" koji je ispričao da su svi takmičari primetili da se Sloba baš "zagrejao" za zgodnu koleginicu.

- Svi su provalili da tu nešto postoji, komentarisali smo i mi među sobom. Muškarci svašta pričaju, al' i nama je, iskreno, bilo čudno što se tako otvoreno nabacuje Lejli i non stop priča o njoj, njenoj guzi... A znali smo da ima ženu. Što je najgore, i Kiju smo stalno viđali u Šimanovcima, jer ga je bodrila dok se takmičio. Ma, zatreskao se on ozbiljno u Lejlu tad - rekao je pevač za Pink.

Podsetimo, Sloba je sa svojom sadašnjom devojkom Lunom Đogani pre "Zadruge" takođe stupio u kontakt putem društvenih mreža, gde su razmenjivali poruke, a Kristina je priznala da blogerka nije jedina devojka kojima se oženjeni pevač nabacivao na mrežama, iako je u braku.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs

Pogledajte još