KIJA JE MNOGO PATILA U BRAKU SA NJIM: Isplivala istina o devojci kojoj je Sloba slao eksplicitne poruke!

Foto: Facebook

Mesecima unazad dvoje supružnika iznosi “prljav veš” vezan za svoju bračnu zajednicu i govori o svemu onome što nije valjalo tokom njihovog braka, a Kija je više puta isticala da joj je najteži dan u životu bio onaj kada je, neposredno pre operacije koja joj je, takođe, teško pala, u Slobinom telefonu pronašla nešto što ju je dotuklo. Iako nije želela da otkrije šta je u pitanju, ipak je izašlo na videlo da je reč o Radanovićevoj eksplicitnoj prepisci sa drugom ženom.

Naime, u pitanju je Slobina prepiska preko Fejsbuka sa koleginicom iz “Pinkovih zvezda” Lejlom Zahirović.

Izvor: YouTube/Pinkove Zvezde

Ovoj vatrenoj crnki Sloba je uputio niz komplimenata na račun njenog atraktivnog izgleda, što je u potpunosti razorilo već utučenu Kristinu, koja se te 2015. pripremala za operaciju.

– Znaj da će moje oči biti uprte ka tebi. Imaš slatku guzu i super telo! Šta me zanima, ja uspem da vidim – stajalo je, između ostalog, u Slobinim porukama upućenim Lejli.

U prilog ovoj prepisci ide i izjava jednog od finalista “Pinkovih zvezda” koji je ispričao da su svi takmičari primetili da se Sloba baš “zagrejao” za zgodnu koleginicu.

Svi su provalili da tu nešto postoji, komentarisali smo i mi među sobom. Muškarci svašta pričaju, al’ i nama je, iskreno, bilo čudno što se tako otvoreno nabacuje Lejli i non stop priča o njoj, njenoj guzi… A znali smo da ima ženu. Što je najgore, i Kiju smo stalno viđali u Šimanovcima, jer ga je bodrila dok se takmičio. Ma, zatreskao se on ozbiljno u Lejlu tad – rekao je pevač za Pink.

Podsetimo, Sloba je sa svojom sadašnjom devojkom Lunom Đogani pre “Zadruge” takođe stupio u kontakt putem društvenih mreža, gde su razmenjivali poruke, a Kristina je priznala da blogerka nije jedina devojka kojima se oženjeni pevač nabacivao na mrežama, iako je u braku.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs

Foto: Facebook, YouTube/Pinkove Zvezde

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.