NOVI DOKAZI: Policija na korak do velikog otkrića u slučaju ubistva Jelene Marjanović!

Prema rečima izvora, tokom policijske istrage pominjana su tri video-zapisa, i to jedan sa autobusa GSP-a, drugi sa kamere na kući meštanina Crvenke i treći iz kamere na prodavnici, ali se ispostavilo da je samo jedan od njih upotrebljiv.

- Snimak koji može biti od pomoći jeste onaj koji je zabeležila kamera sa prodavnice u Borči. Preostala dva snimka su izrazito loše rezoluzcije, tako da su praktično neupotrebljiva. Jedina kamera koja je zabeležila Marjanoviće 2. aprila 2016. godine nalazi se u naselju Borča, sa leve strane, na putu ka Crvenki. Veštačenjem tog snimka mogla bi se odgonetnuti misterija da li je tog dana Jana Marjanović, ćerka Zorana i Jelena, bila sa njima u automobilu, kada su se, prema Zoranovim tvrdnjama, zaputili na nasip u Crvenki - kaže sagovornik.

Kako tvrdi izvor upućen u slučaj, poznanik porodice ubijene pevačice “Granda” pogledao je snimak sa kamere.

Nezvanično, prema njegovim rečima, na snimku se vidi automobil Marjanovića. Prema rečima izvora ženska osoba bila je za volanom, dok je na mestu suvozača bio Zoran Marjanović. Ženi se na snimku ne vidi lice, već samo deo duge kose. Međutim, osoba koja je videla snimak nije videla Zoranovu ćerkicu Janu u automobilu.

Prema neizvesnim saznanjima, u ovoj istrazi moguće je uraditi i antropološko veštačenje da bi se utvrdilo da li je ženska osoba koja je vozila auto ujedno i Jelena. Međutm, ono što zaista otežava ovakvo veštačenje je taj momenat što se na snimku ne vidi lice žene. Zbog toga je veoma teško da antropolog utvrdi koja je osoba bila u pitanju.

Podsećamo, Zoran Marjanović je 15. septembra ove godine uhapšen jer se sumnja da je povezan sa zločinom ubistva supruge Jelene na nasipu u Crvenki.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Printscreen/Youtube

Pogledajte još