OSIGURAJTE SE PRED PUT NE IZLAZEĆI IZ SVOJE KUĆE: Ugovorite Putno zdravstveno osiguranje online i ostvarite 30% popusta!

Da li znate da samo pregled u stranim zemljama može koštati preko 50 evra? Zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja na našem sajtu webshop.ams.co.rs i za samo 1.102 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana skijanja na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovom polisom obezbedićete da sve papreno skupe troškove hitnih medicinskih intervencija, lekova i medicinskih pomagala, ukoliko je ugovoreno, umesto vas, plati AMS Osiguranje. Ušteda je velika, posebno ako na skijanje idete porodično, jer premija u ovakvom slučaju iznosi svega 2.425 dinara za isti vremenski period.
Da biste u potpunosti mogli da se prepustite odmoru, ne dozvolite da na ski stazi vodite brigu o svom domu i razmišljate da li se nešto dogodilo dok ste vi na putu.  AMS Osiguranje vam nudi i mogućnost online zaključivanja Polise osiguranja domaćinstva, na sajtu webshop.ams.co.rs pri čemu ćete osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja.

Ne dozvolite da vam neplanirani događaji pokvare uživanje u krugu najmilijih, već putujte potpuno sigurni, prepuštajući brigu stručnom i profesionalnom timu AMS Osiguranja.
Detaljno uputstvo za online ugovaranje osiguranja možete naći na našem sajtu webshop.ams.co.rs
Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009!

AMS Osiguranje vam želi ugodan i srećan put!

Pogledajte još