SLEDEĆA GODINA JE NJENA: Udaje se jedna od najzgodnijih voditeljki!

Slađana Tomašević je već dve decenije deo Javnog medijskog servisa Srbije, a mnogi komentarišu da svojom linijom podseća na Šeron Stoun. Iako je najavila da će obeležiti značajni jubilej svog rada, do toga nije došlo.

- Tačno je da se novembra navršilo dvadeset godina kako radim ovaj posao. Nisam obeležila ovaj jubilej na prikladan način jer je u poslednjem trenutku nekako sve izmaklo kontroli. Kada se okrenem i pogledam oko sebe, shvatim da je tu bilo i dobrih stvari, ali i onih sa kojima ja apsolutno ne mogu biti zadovoljna. Ne mogu da kažem da dvadeset godina koje su iza mene nisu pristojne, ali možda je moglo i bolje - priča Slađana Tomašević, voditeljka "Beogradske hronike".

Iako dugo radi, godinama je bila u senci, ali se u poslednje vreme sve promenilo i često je medijski eksponirana.

- Ne znam. Neke stvari u životu se dešavaju same od sebe, niko ne zna zašto i zbog čega. Prosto se dese kada moraju, pa čak i medijsko eksponiranje.

Skoro svi sabiraju utiske na kraju godine. Dok jedni nikada neće zaboraviti 2017, drugi se već raduju novoj godini.

- Kada saberem utiske, 2017. godina nije bila loša. Nisam baš ostvarila sve stvari koje sam zacrtala ove godine, ali ukoliko se one ostvare u sledećoj godini, biću zadovoljna. Ne bih otkrivala o čemu se radi jer se onda neće ispuniti - zagonetna je voditeljka.

Na pitanje da li joj je jedna od neostvarenih želja i udaja, Slađana se osmehnula:

- Obavestiću vas o tome na vreme! Malo sam taj čin prolongirala, ali udaću se vrlo brzo, i to u 2018. godini. Saša i ja smo hteli da se venčamo i ove godine, ali nismo uskladili svoje profesionalne obaveze, tako da je sledeća godina realna za sudbonosno "da". Ali i jedno i drugo smatramo da taj papir ništa neće promeniti u našim životima, osim kod mene, dodato prezime - otkriva Slađana.

Često joj daju i epitet "najlepše noge RTS".

- Prija kada bilo ko kaže da ste lepi i da imate nešto lepo na sebi. Ja sam na snimanju ovogodišnjeg novogodišnjeg programa izabrala da obučem potpuno zatvorenu i dugačku haljinu. Rešila sam da se gledaocima pokažem u drugačijem svetlu. Ali ako pojedinci tvrde da imam najlepše noge, to je divno. Srećna sam što sam vlasnica najboljih nogu na RTS-u - kroz smeh priča Slađana Tomašević.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/sladjana.tomasevic

Pogledajte još