LAGUNA PREDSTAVLJA: „Ilon Mask: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću“ - Ešli Vens

Ekskluzivnim pristupom Maskovom privatnom životu, porodici i prijateljima, knjiga opisuje preduzetnikovo putovanje od teškog detinjstva u Južnoj Africi do samog vrha globalnog poslovnog sveta.

Vens je u razgovorima sa Maskom proveo više od 30 sati i intervjuisao gotovo 300 ljudi kako bi predočio istoriju njegovih kompanija koje su promenile svet – Pejpal, Tesla motors, SpaceX, Solarsiti – i opisao čoveka koji je obnovio američku industriju, podstakao uspon do viših nivoa inovacija, i pritom stekao mnogo neprijatelja.

Knjiga „Ilon Mask: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću“ objavljena je Laguninoj ediciji „Netopija“, koju uređuje Lagunin autor Aleksandar Ilić, a obuhvata naslove koji se bave internetom i savremenim digitalnim tehnologijama.

- Iscrpna priča o čoveku koji bi mogao imati najveći uticaj na ljudski rod. Ukoliko Mask odvede čovečanstvo na Mars, ovo će biti osnivački dokument te planete - Bred Stoun.

Ešli Vens radi kao novinar specijalizovan za tehnološku industriju, a napisao je i knjigu o istoriji Silicijumske doline. Od 2015. godine vodi televizijsku emisiju „Hello World“ u kojoj se bavi tehnološkim naukama u celom svetu. Za svoj rad višestruko je nagrađivan. Živi i radi u Kaliforniji.

Knjigu „Ilon Mask: Tesla, SpaceX i potraga za fantastičnom budućnošću“ možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Pogledajte još