LEPA BRENA ODLUČNA: Krivično ću goniti one koji su pokušali da me pokradu

Ona će protiv počinioca ovog dela podneti krivičnu prijavu.

Naravno da hoću! Krađa ličnih podataka je krivično delo. Navikla sam na šok situacije. Pozvala sam nadležne organe u Beogradu i moju ekipu iz “Granda” da to reše – izjavila je Brena.

Ona je pored svih neprijatnosti nastavila sa koncertnim aktivnostima, te je u nedelju uveče u Ljubljani održala koncert za pamćenje na kojem je specijalni gost bio njen sin Stefan Živojinović. Iako je bila vesela i raspoložena, njen sin otkriva da joj nije bilo nimalo prijatno ovih dana zbog napada hakera.

Iznervirala se zbog svega, naravno. Ipak je ona javna ličnost, ti profili joj služe između ostalog i za posao. Ona profile koristi da najavi koncerte, da se obrati fanovima, tim gestom je njoj neko udario na posao kojim se bavi. Profili na društvenim mrežama služe i da se promovišu pesme i spotovi ne samo za privatne stvari. Kada vam neko to oduzme, kada vam onemogući da reklamirate ono što radite, pravi vam veliku štetu. Potrudili smo se da profile dobro zaštitimo da se ova neprijatnost ne bi dogodila opet. Brena ima svoj tim iz “Granda” koji se bavi njenim društvenim mrežama, PR-om i IT-om, oni su joj profile vratili i obezbedili ih dobro od eventualnih novih hakerskih napada. Brena je profesionalac u svom poslu, sve je brzo rešila, profile je vratila, i to je najbitnije – otkrio je Stefan i dodao da porodica Živojinović nema predstavu ko može da stoji iza hakerskog napada:

Ne vidim ko bi to mogao da uradi? Ne možemo da pretpostavimo ko stoji iza svega. Naša parola porodična je “hajde da se volimo”, nemamo mi neprijatelje – završava Brenin sin.

Podsećamo, pre nekoliko dana Brenini fanovi su ostali zatečeni kada su na njenom Instagram nalogu ugledali umesto njenih fotografija, fotografije na kojima su putne torbe, a od njenog imena ni traga ni glasa. Isto se dogodilo i sa njenim profilom na Tviteru, što je bio znak da su hakeri umešali prste. Brena je brzo reagovala i već za nekoliko dana vratila oba profila.

Pozdravljam moje pratioce i da vas obavestim da smo vratili Instagram nalog – obratila se Brena na Instagramu svojim fanovima kada je problem rešen.

Brena će, mimo ovih problema, nastaviti s planiranim aktivnostima u vezi sa novim album koji je spremila za svoju publiku. Nakon numere “Zar je važno da l’ se peva ili pjeva” Brena će ovih dana objaviti i numeru “Boliš i ne prolaziš”, kao i dokumentarni film, a uskoro izlazi u etar i ceo album.

Izvor: Story.rs/Kurir
Foto: CMC/Arhiva

Pogledajte još