UŽIVA U TOME: Teodora Džehverović progovorila o analnom seksu i drugim pikanterijama!

Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen
0

Jedini predstavnik novinarske profesije u rijalitiju “Zadruga” je Milan Milošević, koji od ukućana često uspe da izvuče i one najintimnije i najtamnije strane njihovog života. Pa je na red došla i Teodora Džehverović, a jedno od prvih pitanja je bilo da li se potukla sa dečkom.

Ne, nisam se nikad potukla. Sa dečkom? Ako se računa da sam lupila šamarčinu Anđelu u Rajskom vrtu, onda da – odgovorila je ona.

Tokom intervjuisanja, Teodora je konstatovala da je “serija” koju gledaoci imaju prilike da vide, aludirajući na ljubavni trougao Sloba Radanović, Luna Đogani i Kristina Kockar, gledanija od bilo koje druge. A nakon ovog odgovora, novinara je interesovalo da li se Teodora našla u situaciji da svog dečka nazove tuđim imenom.

Ne, ali mi se desilo da sam dečka nazvala nekim drugim nadimkom. Jednom mi se desilo da bivšeg dečka na K nazovem Nune, a tako sam zvala Savu sa kojim sa bila tri godine – priznala je Teodora i rekla da su se njih dvoje tako zvali tri i po godine.

Milošević je postavljao i škakljiva pitanja pevačici koja se tiču njenog intimnog života, kao što su da li je imala analni seks za koji je dala pozitivan odgovor, da li je vodila ljubav u vodi, na koja je ona odgovarala samo kratko.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs

Foto: Zadruga Official - YouTube, Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.