Proglašeni pobednici nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“

Banca Intesa proglasila je pobednike nagradne igre „Kada čarolija oživi pred vašim očima: neprocenljivo!“, koje očekuju dvavikend putovanje za četvoro u Disneyland Paris, kao i 120 nagrada u vidu vaučera u iznosima od 5 i 10 hiljada dinara za kupovinu igračaka iz Disney’s asortimana u Dexy Co Kids prodavnicama.

U nagradnoj igri su učestvovali svi korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih kartica koji su u periodu od 6.11. do 3.12.2017. godine karticom platili račun na bilo kom prodajnom mestu, napravili transakciju putem On-line kupovine ili podigli novac na bankomatu na teritoriji Srbije u vrednosti od minimum 2.000 dinara odnosno od minimum 20 evra u inostranstvu i prijavili se za učešće u nagradnoj igri registrovanjem transakcije na vebsajtu www.bancaintesa.rs. Korisnici Banca Intesa Mastercard kreditnih karticasu učestvovali u nagradnoj igri sa gotovo 8.000 registrovanih transakcija, a pobednici su izvučeni automatski, nasumičnom kompjuterskom selekcijom.

Dobitnici glavnih nagrada su Laslo Šereš i Radmila Trajković, koji će sa još po tri osobe tokom februara ili marta 2018. godine uživati u putovanju koje uključuje smeštaj u Disney’s Hotel New York, ulaznice za Disney Parks, VIP Fast Pass, povratne avio karte Beograd-Pariz, kao i polisu putnog osiguranja tokom celog putovanja za sve putnike.

Najposećenija atrakcija u Evropi, Disneyland Parisove godine obeležava 25 godina od otvaranja svojih vrata posetiocima, davne 1992. godine. Od tada, pa do danas, u njegovim čarima uživa oko 15 miliona posetilaca godišnje, kako mališana, tako i odraslih. Disneyland Paris se prostire na 2.000 hektara, a sastoji se iz Disneyland Park, Walt Disney Studios Park i Disney Village u kome se nalaze hoteli, prodavnice i restorani.

Pogledajte još