Hor "Vivak" i Kredarice danas na "Novosadskom Winter Festu"

Sinoć je nastupio hor muzičke radionice "Music Star" iz Beočina, a naši gosti su bili Andrija Gerić i Suzana Mančić.

Večeras od 18h na jelki nastupa hor "Vivak" iz Sremske Mitrovice. Od 18:30 na glavnoj bini nastupiće sastav "Kredarice".

Pozivamo vas da do 30. decembra donirate slatkiše i slaniše koje ćemo tokom januara 2018. godine, u vidu novogodišnjih paketića, odneti i podeliti deci na Kosovu i Metohiji. Kutija za doniranje nalazi se svakog dana na Trgu slobode!

Pozivamo vas i da donacijom stare, ali očuvane, odeće i obuće, sredstvima za higijenu (četkice i pasta za zube, sapun, šampon, asepsol ili slično, vlažne maramice), konzerviranom ili vakuumiranom hranom sa deklaracijom, bezalkoholnim pićima u originalnom pakovanju, vrećama za spavanje, novim donjim vešom ili čarapama, pomognete održavanje tradicionalne "Novogodišnje trpeze za beskućnike Novoga Sada", koja će se ove godine održavati u saradnji sa našim festivalom "Novosadskim Winter Festom". Vašu donaciju možete doneti lično 28. decembra od 14 do 18 časova na Trg slobode.

Zimska čarolija je i ove godine ponovo na Trgu slobode, a ovogodišnji „Novosadski Winter Fest“ će trajati od 23. novembra do 30. decembra 2017. godine. Svake večeri na Trgu slobode nastupaće dečiji horovi na „raspevanoj jelki“ od 18h, svi zainteresovani mogu da se provozaju fijakerom koji ponovo vozi novosadskim ulicama, kupe različite proizvode, rukotvorine, novogodišnje ukrase ili ukusne specijalitete u drvenim kućicama - kuvano vino, čaj, toplu čokoladu, kurtoš kolač, štrudle, vafle, kobasice, čokoladni giros, kolače i još mnogo toga, učestvuju u različitim dečijim i humanitarnim aktivnostima, a tokom vikenda slušaju novosadske bendove i DJ-ejeve.

"Novosadski Winter Fest" organizuju Color Pres Grupa, Ninamedia, Color Media Communications, Subsidium, HBO Color Media Events, Udruženje "Bač u srcu Bačke". Pokrovitelji manifestacije su Grad Novi Sad, Gradska uprava za privredu, Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam, Vojvođanska banka i Heineken Srbija sa brendovima Krušovice, Laško, Amstel i Zaječarsko Crno pivo. 

Pogledajte još