SESTRA VERENICE PRINCA HARIJA UPOZORAVA: Kraljevska porodica bila bi šokirana da zna šta je Megan uradila najbližima!

Ubrzo je međutim, stigao odgovor od "nepostojeće" porodice i optužbe na račun buduće supruge britanskog princa. Oglasila se polusestra Megan Markl koja tvrdi da glumica ima veliku porodicu koja je bila uvek uz nju dok je gradila karijeru, ali da je ona ta koja "nije imala vremena za njih".

- Zapravo, Megan ima veliku porodicu koja je uvek bila tu za nju. Niko nije bio otuđen, samo je Megan bila previše zauzeta za nas - napisala je Samanta, njena 17 godina starija polusestra.

Ona tvrdi da je njihov zajednički otac jako požrtvovan i da čak ni razvod nije mnogo uticao na porodicu, već je naprotiv, Megan imala dva doma.

Ipak, da između sestara ne štima baš sve govorti i činjenica da je Samanta, koja sebe predstavlja kao pisca, mentalnog savetnika i pričljivu osobu, javno kritikovala Megan, poseno od kada je u vezi sa britanskim princom.

U nekoliko intervjua, Samata je polusestru opisala kao "plitku" i osobu kojoj je samo stalo da se popne na društvenoj lestvici, tvrdeći da je Megan izbegavala svoju porodicu od kada je uspela da izgradi sebi ime u Holivudu.

- Kraljevska porodica bila bi uznemirena da zna šta je uradila svojoj porodici - rekla je Samanta.

Ona takođe tvrdi da joj se glumica retko javljala od kako joj je dijagnostikovana multipla skleroza pre deset godina. Šuška se da Samanta piše knjigu o svojoj slavnoj sestri u kojoj će otkriti njene mračne tajne.

Samanta je tvrdila da je Megan Merkl bila meta rasističkih ispada njene braće i sestara. Prema njenim rečima, stariji članovi porodice bili su protiv veze Meganinog oca Tomasa, belca, sa njenom tamnoputom majkom Doriom.

Izvor: Kurir.rs/The Sun

Pogledajte još