PORODICA JE NJENA BAZA: Evo kako danas izgleda voditeljka Farme! (FOTO)

Naime, ona se povukla sa malih ekrana u januaru 2015. godine i potpuno posvetila majčinstvu a u emisiji "Premijera" otkrila je da je "full time" mama i da ume da bude stroga, kao i to da se njena porodica uveliko sprema za doček nove 2018. godine.

- Ja sam u 39. rodila Anu i samim tim mislim da sam "full time" mama. Sa dvadeset godina nemaš svest o životu, a sa četrdeset si već malo zadihan i uplašen nad svim. Možda ja nju i malo smaram, ali trudim se da im ugodim, da imaju lepo detinjstvo, ali jesam stroga. Mene se plaše, Saše ne, jer on nije sve vreme tu i on im još uvek popušta, ali mislim da je to normalna podela uloga. Mislim da će, kada budu ušli u pubertet, on biti taj "loš policajac", a ja dobar - ispričala je voditeljka, koja je potom dodala da se i članovi njene porodice uveliko pripremaju za doček nove 2018. godine.

- Što se tiče jelke, na meni je da to završim i stavim paketiće - organizovala sam Deda Mraza, dolazi jelka, sve... I ruska salata, sarma, pečenje, ne razlikuje se to ništa od neke druge srpske porodice.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Hello!/Mirko Tabašević/Premijera/Printscreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.