KIJA I LUNA: Nećemo prestati dok se nas dve ne smuvamo! (VIDEO)

Zato su sinoć dobile pitanje jednog gledaoca da objasne da li misle da je njihovo "šlihtanje" normalno, te kad će prestati sa tim, dale poduži odgovor:

Nećemo prestati dok se nas dve ne smuvamo. Ja sam rekla Kristini da sve što uradim kad je ona u pitanju, to je iskreno. Nas dve smo se pecnule par puta, zato kažem da to nije šlihtanje, više bi bilo da se ja njoj šlihtam, ona može i da me pljune u facu, dosta žena na njenom mestu bi s pravom bile gore prema meni. Drago mi je što je ona prema meni korektna - rekla je Luna

Naravno, i Kija je dala svoj komentar:

Ja bih se složila sa Lunom, ne šlihtamo se, u takvoj smo situaciji, da ostanemo do maja, sledećih 5 meseci ne možemo da se pljujemo i polivamo. Slobodan ima sreće što smo nas dve kul i jedina osoba sa kojom imam ovde problem je Slobodan i njega jedino mogu da pljunem i pohvalim. Meni je bitno da on čuje ono ružno jer je to ono što osećam i to treba da zna, a i umem da ga pohvalim. Ja imam tri mišljenja o Luni, prvo da mislim sve najgore o njoj zbog onog što se desilo, drugo da mislim da će ona Slobu ostaviti jer će se uveriti u ono što sam ja pričala, ja sam bila glupava, volela sam previše, a mislim da će se to desiti njegovom greškom. A treće mišljenje o njoj kao osobi, da se nije desilo šta se desilo, možda bih se družila sa njom, možda i ne bih, ima nekih stvari koje mi smetaju kod nje, ali smatram da je nama zanimljivo da nas dve pričamo o nekim stvarima baš zbog ove situacije, ona je želela da zna neke stvari o Slobodanovoj i mojoj vezi i to je to.

Očekivano ili ne, i drugi zadrugari su morali da daju svoje mišljenje o ovoj temi, a onda otišli predaleko. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u snimku ispod:

Izvor: Pink.rs
Foto: Printcreen/Youtube

Pogledajte još