BEZ BEBE NIGDE: Ana Nikolić vodi petomesečnu ćerku na doček Nove godine!

Ana Nikolić odlučila je da se ni na minut ne odvaja od petomesečne ćerkice Tare, koju će povesti sa sobom i na novogodišnji koncert koji će održati u prestoničkom hotelu. Anin plan je da nekoliko sati pre nastupa dođe u apartman sa ćerkicom i dadiljama i da sve vreme bude sa njima. Želi da od apartmana napravi pravu novogodišnju bajku, sa novogdišnjom jelkom i prazničnim motivima.

- Ana će apartman urediti u bebi-stilu i sa mnogobrojnim novogodišnjim motivima. Sve vreme će biti zajedno sa ćerkicom, a pošto je nahrani i uspava, pola sata pre ponoći sići će u salu u kojoj nastupa kako bi otpočela spektakularan koncert. Ana želi da sa ćerkom isprati staru godinu, a da se u novoj probude jedna pored druge. Ona se nada da joj se ovaj plan neće izjaloviti i da će sve biti kako je zamislila - kaže izvor blizak.

Dok Ana bude nastupala u hotelu, ali i u klubu, o maloj Tari će brinuti dadilje. Pevačica će se, nakon što sa gostima bude dočekala 2018. godinu, vratiti kod svoje ćerke, piše "Blic".

- Ana ne želi da Tara oseti odustvo majke i jako joj je bitno da bude sa ćerkom tokom svih faza njenog odrastanja. Ne želi da Tara raste bez nje i zato se trudi da sa njom provodi svaki trenutak. Naravno, i njen nekadašnji partner Rasta ćerku može da viđa kad god poželi. Bebi su potrebni i otac i majka i takav su dogovor reper i pevačica postigli - završava izvor.

Izvor: Alo.rs/Blic

Pogledajte još