VRATILA SE U BEOGRAD: Goga Sekulić ostavila partnera!

Pevačica je nedelju dana pred doček ostavila poznatog sportistu i vratila se u Beograd.

Sekulićkina i Domanovićeva ljubav se ugasila zbog čestih rasprava i nepoverenja, pa je ona spakovala kofere i napustila njihov stan u Cirihu.

Nada poslednja umire

- Urošu je zasmetalo što je Goga poslednja dva meseca često bila u Beogradu zbog snimanja novogodišnjih emisija, a ni vikende nije provodila kod kuće zbog svirki širom Balkana. Ona je samo u novembru čak devet puta iz Ciriha letela za Beograd jer joj je medijsko eksponiranje bilo prioritet s obzirom na to da je izdala nove pesme. On se pak tome protivio, smatrao da je prešla granice njegove tolerancije - kaže naš izvor blizak ovom paru i dodaje da je Uroš bio nervozniji nego inače otkad se povredio:

- I on je proteklih mesec dana napet jer je povredio koleno i ne može da trenira, pa po ceo dan sedi u stanu. Zato je očekivao da Goga sve vreme bude s njim, ali ona nije mogla da otkaže brojne obaveze. Ona se trudi da što više zaradi kako bi isplatila kredit za stan u „švajcarcima“. Posle dugog razgovora rešili su da se razdvoje - on je ostao u Cirihu, a ona se vratila u Beograd.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje se često čuju telefonom.

- Njihova ljubav očigledno nije skroz nestala. Postoji nada da će se pomiriti, ali zasad je bolje da bar neko vreme budu rastavljeni kako bi dobro razmislili o svemu. Ako se dovoljno užele jedno drugog, mogu ubrzo da se vide, jer Cirih nije preko sveta. Uostalom, Goga mi je rekla da posle Božića planira da otputuje u Švajcarsku i razgovara s njim. Ako se tad ne pomire, verovatno će se definitivno rastati zauvek - kaže jedan Gogin prijatelj.

Tim povodom pozvali smo Gogu i ona je potvrdila naša saznanja.

- Loše vesti se brzo šire... Odlučili smo da neko vreme svako bude na svojoj strani. Trenutno nisam u Cirihu i to je sve što vam mogu reći - poručila je Sekulićka.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Printscreen/Youtube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.