UMESTO MIKROFONA UZELA MOTIKU: Stoja na selu traži utočište od "ludila na estradi"!

Poslednjih nekoliko godina, ona sa suprugom Igorom mnogo više vremena provodi tamo, nego u Beogradu.

- Stoja obožava svoj ranč u Perlezu. Tamo uglavnom provodi vreme preko nedelje. Jedino ako ima neka snimanja, ona je u Beogradu, vikendom putuje na nastupe. Međutim, čim sleti na aerodrom, ona beži tamo. Ne voli grad uopšte - otkrio je pre nekoliko meseci izvor blizak pevačici.

- Pored toga što se tamo oseća kao svoj na svome, njoj neizmerno prijaju mir i spokoj koje nosi malo mesto iz kojeg je potekla, te samo tamo može da napuni baterije za sve izazove koje nosi njen posao. To seosko imanje je spasava od ludila koje vlada na estradi, od stresnog i napornog posla jedne pevačice. Stalna putovanja, snimanja, treba to podneti, a ona to ovako radi. Često ume da kaže da bi poludela da joj nema njenog sela, gde pobegne od brzog i ludog života u gradu - dodao je izvor.

Nakon smrti roditelja Stoja je porodičnu kuću renovirala i od nje napravila pravu oazu mira. Stoja svoj ranč, koji je od srpske prestonice udaljen svega 40-ak kilometara, na otprilike pola puta između Beograda i Zrenjanina, ne voli da pokazuje u javnosti.

Izvor: Alo.rs/Puls

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.