NIKOLIJA PRIZNALA KOLIKO JE GREŠILA PRE BRAKA: Davala sam povod za priče koje su me pratile!

Nikolija Jovanović je progovorila o pričama koje su je pratile, pa i o svom braku sa Reljom Popovićem.

- On je čvršća ruka od mene kada je sve u pitanju. Nema tu mnogo filozofije. Mi se generalno lepo slažemo, dosta smo mirni kada su odnosi u pitanju i ne svađamo se. Tolerancija, razumevanje i ne preveliki pritisak je nešto što održava naš odnos skladnim - kaže Nikolija Jovanović.

Uvek se vodila onom starom poslovicom da je u životu najbolje govoriti istinu. Nikada je to nije koštalo vere u ljude i prijateljstva, već je bez laži ulazila u svaki odnos i nije se pokajala.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

- Laži mnogo više koštaju u životu nego iskrenost. Nisam neki lažov i nemam neke velike greške koje su me koštale u životu. Istina, bila sam nemirnija i drugačija pre braka, ali i po tom pitanju sam bila iskrena i ne mislim da mi je to odmoglo ili da mi je to mana - smatra Nikolija, pa je pojasnila:

- Pratile su me priče koje nisu trebale, a ja sam davala povoda za to. Dovoljno je da se pojavim u atraktivnoj haljini i već sam dovoljno dala povoda za razne napise, paparace i predrasude ljudi. To više ne radim - prokomentarisala je ona.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/nikki_nicole_

Slični članci
1 komentar
  1. branko says

    Kad se laže, nek se laže….., još samo da joj netko povjeruje

Ostavite komentar

Your email address will not be published.