NIKOLIJA PRIZNALA KOLIKO JE GREŠILA PRE BRAKA: Davala sam povod za priče koje su me pratile!

1

Pevačica će pamtiti 2017. godinu jer joj je ćerka Rea napunila godinu dana, izdala je, kako kaže, tri uspešna singla i snimila fantastične spotove. Na sve to imala je punu podršku bračnog partnera Relje Popovića.

Nikolija Jovanović je progovorila o pričama koje su je pratile, pa i o svom braku sa Reljom Popovićem.

– On je čvršća ruka od mene kada je sve u pitanju. Nema tu mnogo filozofije. Mi se generalno lepo slažemo, dosta smo mirni kada su odnosi u pitanju i ne svađamo se. Tolerancija, razumevanje i ne preveliki pritisak je nešto što održava naš odnos skladnim – kaže Nikolija Jovanović.

Uvek se vodila onom starom poslovicom da je u životu najbolje govoriti istinu. Nikada je to nije koštalo vere u ljude i prijateljstva, već je bez laži ulazila u svaki odnos i nije se pokajala.

A post shared by NIKOLIJA (@nikki_nicole_) on

– Laži mnogo više koštaju u životu nego iskrenost. Nisam neki lažov i nemam neke velike greške koje su me koštale u životu. Istina, bila sam nemirnija i drugačija pre braka, ali i po tom pitanju sam bila iskrena i ne mislim da mi je to odmoglo ili da mi je to mana – smatra Nikolija, pa je pojasnila:

– Pratile su me priče koje nisu trebale, a ja sam davala povoda za to. Dovoljno je da se pojavim u atraktivnoj haljini i već sam dovoljno dala povoda za razne napise, paparace i predrasude ljudi. To više ne radim – prokomentarisala je ona.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/nikki_nicole_

Slični članci

1 komentar

  1. branko says

    Kad se laže, nek se laže….., još samo da joj netko povjeruje

Ostavite komentar

Your email address will not be published.