LJUBAV IMA ROK TRAJANJA: Razvodi koji su obeležili 2017. godinu

Dok su se atraktivne pop pevačice od muževa rastale u miru, folker je od bračnog kraha sa suprugom Sonjom napravio pravi cirkus. Sreće u ljubavi proteklih 12 meseci nisu imali ni Dajana i Saša Žika Jakšić, a i Marija Kilibarda i Vladimir Radmanović su shvatili da nisu jedno za drugo...

SONJA I ACA LUKAS: KU*VETINA, MODRICE I JARIĆ

Bez ikakve konkurencije - Aca Lukas se najviše istakao u omiljenoj medijskoj disciplini "kako od razvoda napraviti cirkus". Rastanak od Sonje, eks Šašić, eks Vuksanović, sada Višnjić, teško mu je pao, pa nije mnogo birao reči za majku svoje ćerke Viktorije.

- Sonja je ku*vetina, laže da sam je tukao. Te modrice na kolenima je verovatno dobila od ka*anja okolo, možda kada je sa je*ačem otišla na put, šatro da kupuje garderobu. Ona se često jebe, i za lovu verovatno - rafalno je sasuo Lukas kada se pročulo da mu je brak u nepopravljivoj krizi.

Kao šlag na tortu ove sapunice došle su Acine optužbe da ga je supruga varala i sa proslavljenim košarkašem Markom Jarićem:

- Sonja je jedna pokondirena tikva, loš pokušaj Adrijane Lime. Od Adrijane Lime jedino ima lim umesto mozga. Nažalost, nije ona mene varala samo sa njim. Bilo je tu još muškaraca.

Foto: ananikolicofficial/Instagram

ANA I RASTA: NAJVEĆI ŽIVOTNI PORAZ

Jedan od omiljenih estradnih parova Ana Nikolić i Stefan Đurić zvani Rasta Kavali odlučio je krajem godine da će razdvojeno odgajati plod svoje ljubavi - ćerkicu Taru.

Posle nešto duže od godinu dana braka, pevačica i reper su se sporazumno razveli i poručili dušebrižnicima da će zauvek ostati prijatelji.

- Ana i ja imamo nešto što je neraskidivo, a to je Tara, smisao našeg života i najlepša zajedničku stvar koja će nas vezati zauvek. Ana je predivna majka kakvu smo Tara i ja na lutriji mogli da dobijemo i moj brat i prijatelj. Zato ćemo se uvek na neki način voleti - rekao je Rasta, a Nikolićeva mu je uzvratila takođe biranim rečima:

- Tara ima najboljeg tatu na svetu, kog sam ja volela najviše na svetu. Od mene nikada ružnu reč nećete čuti... Kao što ne dozvoljavam nikome ružnu reč da izgovori o mom bivšem mužu. Ovo je moj najveći životni poraz i mnogo mi je teško - iskrena je bila pevačica.

Foto: bekvalceva/Instagram

NATA I LJUBA: TRI SVADBE I RAZVOD

Nataša Bekvalac je jedina sa domaće estrade koja je u 2017. uspela i da se razvede i da se uda... i to treći put. "Novosadska barbika" napokon je shvatila da je biznis više interesuje od sporta, pa je posle brakova sa vaterpolistom Dačom Ikodinovićem i rukometašem Ljubom Jovanovićem rešila da pravu ljubav potraži među privrednicima. Bajkovito venčanje sa novim izabranikom njenog života, biznismenom Lukom Lazukićem, održano je na plaži u Ibici, a Nata je svečano obećala da se neće više udavati.

Foto: Hello!/Arhiva

ŽIKA I DAJANA: KRIVI SMO OBOJE

Dajana i Saša Jakšić Žika obavestili su u februaru vaskoliku javnost da ne mogu više pod istim krovom. Lepa pevačica i 24 godine stariji producent "Granda" venčali su se 2010. i ubrzo posle toga dobili sina Dušana. Razveli su se bez pompe, uz zajedničko saopštenje u kojem su krivicu podelili na ravne časti.

- Svako je kriv za sebe i oboje zaslužujemo sreću koju smo u zajedničkom životu sve teže pronalazili - poručili su uglas Dajana i Žika i tako stavili tačku na dalje spekulacije o razvodu.

KILIBARDA I RADMANOVIĆ: BEZ PRVE GODIŠNJICE

Taman kad su se svi ponadali da je Marija Kilibarda pronašla saputnika za ceo život, pa još i proslavljenog košarkaša, ona je procenila da je bolje biti singl. I pre nego što su se navikli na bračni život, lepa voditeljka i Vladimir Radmanović odlučili su da svako krene na svoju stranu. Mara je diskretno skinula burmu, a brzo nakon toga i novopečeno venčano prezime, ali je tek pod pritiskom javnosti priznala ono o čemu su svi brujili mesecima - da više ne ljubi nekadašnju NBA zvezdu. Tako poznati par nije stigao ni da jedno drugome čestita prvu godišnjicu braka, a već je mast otišla u propast. Kako, zašto? Možemo samo da nagađamo...

Izvor: Informer.rs

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.