GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

OVAN

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše treće, četvrto i osmo polje. Možete da očekujete nove podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća je u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najlepših želja. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energiju kako biste uz mnoga zadovoljstva koja će vas pratiti u društvenom životu i ljubavnim odnosima, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav: Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da sledite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Već početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Ako ste slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite. Tokom ove godine imaćete niz sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno važnim osobama.

Posao: Vaš smisao za dobrom organizacijom doći će do izražaja već početkom godine, pokušavaćete da uspostavite nova pravila i da korigujete svoju dosadašnju taktiku. Od 19. januara udružite svoje poslovne interese sa odabranim saradnicima. Mudrost u poslovnom ponašanju je od presudnog značaja u mnogim situacijama, naročito kada su okolnosti koje vas prate promenljive i kada se ćud saradnika brzo menja u zavisnosti od aktuelnih dešavanja. U periodu od marta meseca imaćete priliku da se dodatno angažujete u paralelnim poslovima. Ako se bavite nekim od javnih zanimanja, umetnošću, medijima ili trgovinom predstoji vam satisfakcija i uspeh u drugoj polovini godine.

Zdravlje: Zbog dinamičnih dešavanja i stresnih situacija moguće su povremene glavobolje, prolazne nervoze i iritacije disajnog sistema ili virusne infekcije. Važno je da imate pozitivan stav po pitanju redovne zdravstvene kontrole i pravilne nege i zaštite. Budite pažljiviji u periodu od 26. februara do 02. marta, i zatim od 03. do 19. juna i krajem decembra meseca.

Sugestije: Vama 2018. godina donosi veliki uspon, a uz poseban dar koji imate učinićete na lak način ono što drugi ne mogu ili ne umeju. Mnoge srećne okolnosti su na vašoj strani, tako da vas očekuju najrazličitije mogućnosti u kojima ćete dodatno ostvariti novi uspeh i afirmaciju ili događaji koji će uneti više radosti u vaš privatni život i ljubavne odnose. Pomerite svoje subjektivne granice, vreme je za nove odluke, saznanja i životna iskustva.

Pogledajte još