GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2018.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com


BIK

Za vas ZVEZDANO nebo tokom 2018. godine obećava obilje sjajnih mogućnosti. Favorizovano je vaše šesto, osmo i jedanaesto polje - Jupiter, Saturn, Pluton i Uran garantuju dobitak na svim poljima. Budući da se vi sjajno snalazite u svim interpersonalnim odnosima uspevaćete lakše od drugih da osvajate naklonost i popularnost, ali i brojne nagrade ili priznanja koja će vas pratiti. Sreća vam je naklonjenja i potrudite sa da izvučete dobru pouku iz svega što vam se dešava. Kada poželite da promenite svet oko sebe, učinite to slobodno sa namerom da ostvarite svoje najlepše snove.

Ljubav: Prati vas pozitivno raspoloženje i ne krijete da vas raduju vas novi događaji koji bitno menjaju vaš odnos sa voljenom osobom u pravcu zajedničkih planova. Partner će vas iskreno podžavati, čak i u nekim situacijama u kojima to do sada nije bilo tipično. Pratiće vas faktor sreće u raznim situacijama ili srećan epilog u kojoj god situaciji da se nalazite. Važno je da ulepšavate svoj odnos sa voljenom osobom u onoj meri koja odgovara zajedničkim afinitetima i potrebama. Moguća su nova dešavanja u krugu porodice koja predstavljaju dobar razlog za slavlje, posebno u periodu od avgusta i oktobra meseca.

Posao: Početkom godine postojaće različiti interesni ciljevi među saradnicima koji će uticati na savremeniji poslovni dogovor. Vi se brzo snalazite pod neobičnim okolnostima i umete sugestivo da delujete na svoju okolinu. Usmerite svoju pažnju na prioritetne poslovne planove koje imate, naročito u periodu od februara i juna meseca. Ukoliko se bavite nekim od umeničkih zanimanja, edukacijom, pisanjem ili medijima očekuje vas značajniji uspeh sredinom godine. Smišljeno ćete moći da upotrebite sve prednosti i privilegije sa kojima raspolažete, naročito u periodu od 11. oktobra i krajem godine.

Zdravlje: Dodatna fizička angažovanost, šetnje ili relaksacija pozitivno deluju na vašu unutrašnju ravnotežu i organizam, tada se osećate zadovoljnije i smirenije. Moguće su prolazne glavobolje, povremeni pad imuniteta, ili mentalna osetljivost. Važno je da se ponašate umereno i pažljivo, kao i da vodite računa o boljoj zdravstvenoj preventivi u periodu od 04. do 19. marta, od 13. do 23. septembra, i krajem decembra meseca.

Sugestije: Prošite listu raznovrsnih zahteva i postavite visoke kriterijume u svim oblastima iz svog privatnog i poslovnog života. Možete da se radujete velikom uspehu i ličnoj sreći u periodu od juna meseca. Vi umete da prepoznate prave vrednosti i da sačuvate pozitivnu orijentaciju, a sa novim iskustvom sada imate priliku da uvećate svoje unutrašnje bogatstvo i sreću u porodici.

Pogledajte još