SVAKO IMA SVOJE FAVORITE: Šta vaš horoskopski znak najviše voli da "gugla"?

Ovan

Ovan je zainteresovan za zdrav način života i organsku hranu, a uz to i za razne besplatne stvari poput snimaka s vežbama. No, informacije će prikupiti i nestati s interneta, njemu je i dalje uzbudljivije da radi sve uživo.

Bik

Bik koristi internet kao inspiraciju za nove poslovne ideje i informacije o predstavama, izložbama i koncertima. Kako obožava da kuva, ne čudi da su mu omiljene stranice prepune slasnih recepata.

Blizanci

Blizanci se najviše dopisuju s prijateljima preko svih mogućih društvenih mreža, no ujedno i traže informacije važne za posao, a naročito uživaju na stranicama s najnovijim tehnološkim gedžetima.

Rak

Rak je praktičan i na internetu traži savete za uređenje i opremanje kuće, a ništa manje od Bikova ih ne zanimaju i recepti koji su obavezno na nedeljnom porodičnom ručku.

Lav

Lav obožava da se odmara uz igrice na internetu, ali glavna zabava su im ipak sajtovi o putovanjima. Vole i savete za zdrav život i ishranu, a što se tiče posla, zakačiće se za svaki zanimljivi članak o ekonomiji i marketingu.

Devica

Devica od svih znakova najviše posećuje stranice s temama o higijeni i zdravlju, kući i porodici, a online planeri i saveti za bolju organizaciju uvek su im otvoreni u barem jednom prozoru. "Uradi sam" je izmišljen za njih...

Vaga

Vaga će se izgubiti u bespućima interneta tražeći informacije o modi, lepoti i umetnosti, a internet im služi i kao izvor muzike, filmova i serija od kojih su jednostavno zavisni.

Škorpija

Škorpija prednjači u posetama, pogađate, erotskim sadržajima, ali kako obožavaju teorije zavere, u njihovim bookmarksima biće stotine stranica alternativne medicine i paranormalnih aktivnosti.

Strelac

Strelac surfuje bez prestanka jer ga zanima apsolutno sve. Ipak, na prvom mestu su zabavni sadržaji i muzika, a kako obožavaju da putuju, ne čudi da su zapamtili sve relevantne stranice s odličnim popustima na putovanja.

Jarac

Jarac na internetu uglavom traži sadržaje vezane uz posao kojim se bavi, a osim toga voli stranice s uradi sam savetima i ostalim praktičnim stvarima. No, uz Ovna provodi najmanje vremena onlajn.

Vodolija

Vodolija je najveći zavisnik od interneta od svih znakova, jer internet je mesto na kom se osećaju kao kod kuće - mogu pronaći baš sve što ih zanima, a toga je puno.

Ribe

Ribe vole razne teme, od astrologije i tumačenja snova do poezije i umetnosti, a naročito uživaju u serijama i filmovima. Potrebu za druženjem zadovoljavaju na forumima.

Izvor: Zdrav duh
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još