PUT KA OSTVARENJU SNA: Oproštajni koncert Ivana Mihailovića

Pozivamo vas da svojim prisustvom upriličite ovaj događaj u klubu SOUL Society i doprinesete umetniku da očvrsne put ka ostvarenju svog sna - studiranjem i razvijanjem na jednom od najboljih muzičkih koledža na svetu.

Uz Iliju će nastupiti arsenal mladih vrsnih muzičara: klavir - Katarina Kochetova, bas - Marko Ćurčić, bubnjevi - Bogdan Đurđević, truba - Ivan Radivojević, flauta – Milena Jančurić, a na koncertu će se pridružiti i specijalni gosti – Aleksandra Kovač, Marta Hadžimanov, Milica Dobrić, Nikola Milenković.

Ilija i bend će u SOUL ovom prilikom ozvučiti soul i džez repertoar - pesme Roberta Glaspera, Jill Scott, Erykah Badu, džez standarde kao i neke od pop pesama koje je kreirao za domaću scenu.

Od violončela, solo pevanja, džez odseka u Stankoviću, Univision festivala u Azerbejdžanu do finala X Factor Adria, mladog Iliju Mihailovića prati dobra energija uspeha, kvalitetne muzike i velikog broja obožavatelja njegovog glasa i muzike.

Foto: Promo

Tokom završne godine srednjeg školovanja, Ilija se prijavio za takmičenje The Best Musical Mind u organizaciji Aleksandre Denda i Multikultivator, kao jedan od pobednika osvojio je sjajnu nagradu i bio deo Berklee letnje škole u Peruđi (ITA). Ilija se u Peruđi istakao i bio jedan od navedenih studenata na listi za audicije za Berklee College of Music (Boston). Na ovoj audiciji je osvojio stipendiju za školovanje na Berklee-ju, koju je dodatno unapredio re-audicijom u Valensiji. Pred svoj odlazak na Berklee, dobio je priliku da zajedno sa svojim prijateljima i kolegama iz branše “jazz/soul” muzike oformi “Belgrade experiment” band i kao jedan od vokala nastupa sa repertoarom američkom muzičara Robert Glasper. Kao magičan epilog ove priče, na nedavno održanom koncertu Robert Glasper Tria 22. i 23. u klubu Bitef Art Cafe, Ilija je imao prilike da otpeva pesmu “Calls”-Jill Scott, sa Glasperom i njegovim bendom live!

Od Januara 2018. godine će biti student najprestižnijeg svetskog koledža “Berklee College of Music”, planira da održava svoju karijeru i da nastavi da se bavi stvaranjem svoje muzike.
......................................................................................................
Cena karte: 500 RSD.
Prihod od prodaje ulaznica biće upotrebljen za podršku Ilijinog školovanja u Bostonu.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.