Kamara želi da ostane u Seltiku

BEOGRAD, 30. marta 2010. (Beta) - Seneglaski fudbaler Diomansi Kamara rekao je da bi želeo da ostane u Seltiku po isteku pozajmice i pored toga što je trener Toni Maubrej napustio škotski klub.

Kamara je u januaru iz Fulama došao na pozajmicu u Seltik, koja ističe na kraju sezone, a jedan od razloga za selidbu u Škotsku bio je poziv trenera Maubreja.

Agent senegalskog fudbalera Fabricio Ferari ranije je izjavio da 29-godišnji napadač neće ostati u Seltiku zbog odlaska Maubreja, ali je Kamara, ipak, rekao da želi da ostane u Glazgovu.

"Pročitao sam mnogo neistinitih priča u novinama, u kojima su naveli da je Fabricio Ferari govorio u moje ime. Ali, to nije istina. Ne nameravam da napustim Seltik. Ovo je veliki klub i veoma ga poštujem", rekao je Kamara za klupski sajt.

"Dobro sam počeo i postižem golove. Ostajem i igraću sa kvalitetnim igračima. Impresioniran sam klubom i navijačima i uživam u Glazgovu. Jedini problem je povreda prepone koju sam zadobio igrajući za reprezentaciju", dodao je on.

Kamara je rekao da mu je žao zbog odlaska trenera Maubreja i da namerava da postigne dobre rezultate sa Seltikom.

"Tužan sam što je Toni Maubrej napustio klub pošto ga veoma poštujem, ali takve stvari se događaju u fudbalu. Nadam se da ću ostati u Seltiku i mislim da možemo da postignemo mnogo dobrih rezultata", rekao je Kamara.

Pogledajte još