ANA NIKOLIĆ: Progovorila o svađi sa Natašom Bekvalac i o njenom odnosu sa Rastom

Po prvi put nakon porođaja oglasila se Ana Nikolić i otvoreno progovorila o pomirenju sa Natašom Bekvalac! Pričala je i o bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti i otkrila kako je upravo on zadužen za njen novi album kojim će uskoro obradovati publiku.
Posle duže pauze vraćaš se na scenu. Koliko te je zapravo majčinstvo promenilo?
– Ranije ležem na spavanje. Već sam do ponoći u krevetu, a budim se ranom zorom, čim čujem Taru da guče. Kada ona pusti svoj raskošni vibrato, nema šanse da čovek nastavi da spava. Šalim se malo! Naravno, kao i svaku ženu i mene je majčinstvo promenilo, ali u biti sam i dalje ona ista Ana Nikolić.
Mnoge žene razvod braka shvate kao najveći životni poraz. Kakav je tvoj stav o tome?
– Presrećna sam što se konačno vraćam na scenu. Bez obzira na to što nisam nastupala samo godinu dana, uželela sam se publike. Jedva čekam da u novogodišnjoj noći izađem na scenu i zapevam sa ljudima: A sve to traje kratko, dok ne vidiš da sijam kao zlato, noću voziš gradom, na mesta gde i ja… Korak po korak opet ti i ja!
Izjavila si da je na rođenju Tara bila Rastin klon, a on je rekao da moli vaše prijatelje da ti govore kako ona liči na tebe samo da ti ne bi histerisala. Na koga zapravo Tara liči?
– Kada se rodila, zaista je bila pravi mali Stefanov klon. Neverovatno je podsećala na tatu, međutim, iz dana u dan sve više podseća na mene. Devojčica je i ja bih baš volela da kad poraste izgleda kao ja, a da nasledi Stefanov karakter. Mada, kako mi se sada čini, biće potpuno svoja.
Ko te je od kolega posetio nakon porođaja, a ko te je najviše razočarao što nije došao da vidi Taru?
– Da li ja stvarno ličim na nekog ko bi javno prozivao prijatelje koji možda nisu stigli da dođu da vide moje dete? Nikada to sebi ne bih dozvolila. Oni koji su osetili potrebu da vide moje dete i oni koje sam ja želela da ugostim u svom domu, bili su…
Da li ti je teško pao razvod sa Rastom?
– O tome ne želim da govorim. Danas smo drugim povodom ovde, ja svoj razvod nisam i neću medijski eksponirati. Samo mogu da kažem da je Stefan divan otac.
Za koje kolege sa estrade možeš reći da su ti prijatelji?
– Nemam neprijatelje, a to je najvažnije! Držim se po strani, ne zameram se nikome, vodim svoj život i suštinski estrada me ne zanima, zanima me publika od koje živim i koja me zaista voli.
Da li si se pomirila sa Natašom Bekvalac?
– Odakle ti to da sam se svađala sa Natašom. Ona i ja smo u odličnim odnosima, nedavno smo čak razmenile i neke SMS poruke. Pružila mi je maksimalnu podršku poslednjih meseci i zaista među nama nema zle krvi.
U kakvim si odnosima sa Cecom? Da li te je ona posetila nakon što si se porodila?
– Moram da ti kažem da mi je Ceca prva čestitala kada se Tara rodila. Upila sam od nje nekoliko roditeljskih saveta, poželela je mojoj devojčici svu sreću i jako me obradovala. Nas dve smo u sjajnim odnosima.
Koliko si smršala od porođaja?
– Damu nije lepo pitati koliko je u životu imala muškaraca, koliko ima godina i koliko je smršala…Ali pošto si već nepristojan, odgovoriću ti… Smršala sam više od  20 kilograma. Dok izađe ovaj intervju, verovatno ću skinuti i više jer svakodnevno naporno treniram i zdravo se hranim. 
Da li je višak kilograma bio razlog što se u trudnoći nisi pojavljivala u javnosti?
– A kada se ja to pa pojavljujem u javnosti? Samo kada me puškom nateraju. Pa nisam se skidala sa Pinka, skoro do devetog meseca sam snimala šou Ja imam talenat. Da sam zaista imala problem zbog viška kilograma, nikada ne bih izašla pred brojne fotografe i novinare ispred porodilišta nakon što sam rodila Taru, već bih se iskrala i niko ne bi imao fotografiju iz te moje faze. Ja sam oduvek oscilirala sa kilažom, prozivali ste me kad god nabacim neki kilogram, a ja bih se uvek vratila na idealnu liniju. Hoćeš da se kladimo da će tako biti opet?!
Da li je hrana tvoj najveći porok?
– Više ne možete da me prozivate za alkohol, pa ste se uhvatili za hranu…Uživam u hrani, obožavam slatkiše, ali moram da ti priznam da ih dugo nisam okusila….Eto, više nemam nijedan porok. Ne znam o čemu ćete sada da pišete.
Da li je tačno da si tokom trudnoće bila stalno našminkana, što nije bila tvoja svakodnevica ranije?
– Joj to je skroz tačno! Inače ne volim da se šminkam, ali sam onako zaludna tokom trudnoće uživala dok se mackam. Lepo kažu drugo stanje.
Mene zanima da li si možda sada zaljubljena?
– Jesam, ludo! U dva prelepa mala oka koja me bude svakog jutra, u te nežne Tarine ručice koje najnežnije maze i najlepše grle.
Planiraš li uskoro publiku da obraduješ nekim novim pesmama, da li će Rasta raditi na njima?
– Baš kao što ti već rekoh, uveliko radim na novim pesmama. Stefan je prošlim albumom pokazao kakve hitčine ume da napravi i naravno da je on autor mnogih pesama i na ovom albumu.
Možeš li bar da mi otkriješ puštaš li Tari tvoje i Stefanove pesme i kako ona reaguje?
– Iskreno, ne puštam joj ni moje, ni Stefanove. Ona sluša dečju muziku. Zanimljivo je da joj uopšte ne pevam. Jednom sam probala da je umirim sa pesmom Moja mama divno priča svake noći i meni je to zvučalo čudno. Njoj se dopalo, znatiželjno me je gledala, ali je meni bilo baš čudno. Ona meni peva, guče, a ja uživam.
Da možeš da vratiš vreme unazad, da li bi nešto promenila?
– Ništa! Ostvarila sam san koji sam sanjala poslednjih deset godina , postala sam majka! Iz grešaka sam naučila i nema potrebe da vraćam vreme. Kada bih ga vratila u tom trenutku, onda Tara ne bi bila pored mene. Iza mene ostaje najteža, ali i najlepša godina.

Izvor: Scandal
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još