Doček Nove godine u hotelu "Palas" pomerio granice nezaboravnog provoda

Hotel Palas u Petrovcu bio je i ove godine centar najbolje zabave tokom novogodišnjih praznika. Trodnevni novogodišnji program okupio je najveće muzičke zvezde sa Balkana – u najluđoj noći nastupili su Lepa Brena i grupa "Magazin", a u reprizi dočeka, goste su zabavljali Aco Pejović i grupa "Magazin". Halid Bešlić i Dejan Petrović Big Band, 2. januara, doveli su atmosferu do usijanja. Sve tri večeri, prateći muzički sastav koji je publiku non stop držao na nogama bio je "Creative Band", dok je voditeljka programa bila Leontina Vukomanović.

Novogodišnja zabava u Palasu počela je već 27. decembra kada je goste svake večeri u hotelskom American baru, zabavljao omiljeni muzičar svih generacija Nebojša Zloporubović – Zlopi. Tokom glavnog programa Zlopi je svirao u popodnevnim satima, pa se Palasom u kontinuitetu orila pesma i održavalo dobro raspoloženje.

Ni najmlađi gosti hotela nisu bili zapostavljeni. Za njih je tradicionalno organizovana celodnevna animacija i zabava. Renomirani dečiji animatori iz Crne Gore i regiona bili su zaduženi za osmehe i radosne trenutke sve dece koja su u pratnji roditelja dočekala Novu godinu u hotelu Palas. Mališani su, kao i odrasli, imali svečanu večeru i specijalni novogodišnji program uz brojna iznenađenja, nagrade i poklone.

Hotelska grupa Budvanska rivijera već 12 godina samostalno organizuje svečani doček Nove godine u hotelu Palas u Petrovcu, koji se za to vreme pozicionirao kao najatrakvniji ne samo u Crnoj Gori nego i u regionu. Tome u prilog ide i činjenica da su već krajem novembra prošle godine, svi kapaciteti hotela Palas za novogodišnje praznike bili rasprodati.

Osim fantastičnog muzičkog programa, hotel je nastavio tradiciju odlične gastro ponude koju čini kombinacija lokalnih i internacionalnih specijaliteta, što uz dobar izbor domaćih i stranih vina, tradicionalno gostoprimstvo osoblja, udobnost i raznovrsnost celokupne hotelske ponude, ukupan utisak čini jedinstvenim i nezaboravnim.

- Hotelska grupa Budvanska rivijera i hotel Palas se ovom prilikom zahvaljuju svim gostima koji su nam ukazali poverenje i još pre mesec i po dana rezervisali aranžmane za najbolji doček Nove godine u regionu. Sigurni smo da smo ispunili njihova očekivanja, kao i u to, da ćemo ubudućem periodu dati sve od sebe, da hotel Palas sa pravom zadrži epitet najsjajnije zvezde u novogodišnjoj ponudi Crne Gore i regiona - navode iz HG Budvanska rivijera.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.