SLAVILI KROZ PESMU, SMEH I SUZE: Božo Vrećo za Božić posetio majku i sestru!

I dok se priprema za veliki koncert u Trstu, pevač sevdalinki Božo Vrećo pohitao je za Božić u rodnu Foču, gde su ga, osim toplih zrakova sunca, obasjali i majčin i sestrin osmeh.

Pred Badnji dan, pevač je posekao badnjak u obližnjoj šumi, a svojeručno je takođe napravio i bogato ukrašenu božićnu česnicu.

Božićnu Česnicu svake godine ja umesim i ukrasim, ove godine su mi inspiracija bili hrastovo lišće i žirovi što simbolizuje dobro zdravlje i štiti od svakog zla, sija pogača kao sunce, a u domu našem sve ljubavlju miriše i sevdalinka se čuje što je zapevamo nas troje, majčica, seka i ja, pa se zasmejemo, pa kane i suza radosnica, i eto dragi moji što nam je život, trenutak od ljubavi i sreće satkan – napisao je pevač.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Takođe, na svom Instagram profilu objavio je i fotografiju sa voljenom majkom, koja mu je na obrazu ostavila trag najtoplijeg na svetu, roditeljskog poljupca.

Kod moje majčice za Božić, izljubila me crvenim karminom pa sve ostala njena ustašca, “pa moram svoje lane da izljubim, sutra mi ode, koncerti stižu novi”, kaže mi jutros – napisao je Božo pored zajedničke fotografije.

Za pevača ovaj hrišćanski praznik ima veliku važnost, te se pokušao da ukaže na njegovu svetost i greške koji mnogi čine proslavljajući ga:

– Božić i Badnjak nisu okretanja volova i svinja pred kućama, nisu gozbe sa 150 jela i 6 vrsta kolača, nisu prejedanja i opijanja do besvesti, ne, Božić je skromnost, ljubav i molitva – smatra pevač.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Autor: nadlanu.com/V.A.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.