SLAVILI KROZ PESMU, SMEH I SUZE: Božo Vrećo za Božić posetio majku i sestru!

I dok se priprema za veliki koncert u Trstu, pevač sevdalinki Božo Vrećo pohitao je za Božić u rodnu Foču, gde su ga, osim toplih zrakova sunca, obasjali i majčin i sestrin osmeh.

Pred Badnji dan, pevač je posekao badnjak u obližnjoj šumi, a svojeručno je takođe napravio i bogato ukrašenu božićnu česnicu.

- Božićnu Česnicu svake godine ja umesim i ukrasim, ove godine su mi inspiracija bili hrastovo lišće i žirovi što simbolizuje dobro zdravlje i štiti od svakog zla, sija pogača kao sunce, a u domu našem sve ljubavlju miriše i sevdalinka se čuje što je zapevamo nas troje, majčica, seka i ja, pa se zasmejemo, pa kane i suza radosnica, i eto dragi moji što nam je život, trenutak od ljubavi i sreće satkan - napisao je pevač.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Takođe, na svom Instagram profilu objavio je i fotografiju sa voljenom majkom, koja mu je na obrazu ostavila trag najtoplijeg na svetu, roditeljskog poljupca.

- Kod moje majčice za Božić, izljubila me crvenim karminom pa sve ostala njena ustašca, "pa moram svoje lane da izljubim, sutra mi ode, koncerti stižu novi", kaže mi jutros - napisao je Božo pored zajedničke fotografije.

Za pevača ovaj hrišćanski praznik ima veliku važnost, te se pokušao da ukaže na njegovu svetost i greške koji mnogi čine proslavljajući ga:

- Božić i Badnjak nisu okretanja volova i svinja pred kućama, nisu gozbe sa 150 jela i 6 vrsta kolača, nisu prejedanja i opijanja do besvesti, ne, Božić je skromnost, ljubav i molitva - smatra pevač.

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco) on

Autor: nadlanu.com/V.A.

Pogledajte još