LUNA MUCALA DOK JE PRIČALA O CRKVENOM BRAKU: Sloba branio devojku, a onda im je Kija zapušila usta! (VIDEO)

Foto: Facebook

Međutim, Kija nije mogla više da izdrži pa je i ona progovorila na tu temu.

Naime, Dušica Jakovljević je rekla da su gledaoci pitali Lunu otkad to ona i njena majka toliko poštuju crkvene praznike kada su ranije konstatovale da crkveni brak ništa ne vredi.

Luna je u prvih mah bila šokirana pitanjem, ali je odmah počela da se brani.

Ja to konstatovala? Ja to nisam rekla! Možda je ona to rekla, ja nisam – zbunjeno je mucala Luna, a Sloba joj je odmah priskočio u pomoć.

Nije rekla crkveni, znam ja šta je rekla! Rekla je kako brak već dve godine nije funkcionisao, u tom fazonu – pravdao ju je Sloba.

Mama je meni pričala da nema razloga da se osećam loše i da nisam ja kriva što njima jer im nije išlo – rekla je Luna i dodala da mnogo voli praznike i crkvu iako je iz mešovitog braka.

Odmah je uskočila i Kija.

Pošto se očigledno govori o mom crkvenom braku i ja nešto da kažem. Ja verujem u crkveni brak kao i u svoj brak koji je sklopljen u crkvi, od strane mog popa koji je mene krstio i njegovog popa koji mu svake godine dolazi na slavu. Ja sam taj crkveni brak sklopila iz ljubavi, govorim u svoje ime, iz ljubavi, poštovanja, prema crkvi, smatram da je to kruna ljubavi, građanski to je samo papir, sa papirom možeš samo da se finansijski obezbediš i uzmeš prezime. Crkveno je nešto pred bogom, krunišeš svoju ljubav – rekla je Kija, a onda je najžešće oplela po Slobi.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.