STRAŠNO STE GLUPI I NEZAHVALNI: Poruka Slobode Mićalović će vas naterati da preispitate svoj život!

Sloboda je javna ličnost čija karijera ide uzlaznom putanjom i može se reći da ima dovoljno novca da može sebi da priušti svakakav luksuz, ali ne, ona je drugačija, što pravi razliku između nje i pojedinaca sa naše domaće scene.

Glumica živi sasvim normalnim životom za jednu uspešnu ličnost i stoji pri stavu da se ne može sve kupiti novcem, kao, na primer, ljubav, zdravlje, zabava, deca, a u tom duhu odgaja i svoje ćerke. Na svom "Instagram" profilu sa svojim pratiocima je podelila poruku koja u prvi plan stavlja one vrednosti koje su pojedinci pomalo i zaboravili.

Svoj stav je iskazala citirajući Duška Radovića. Uz deo njegove knjige je mnogima poželela mnogima je otvorila oči. Poruke podrške oduševljenih fanova stizale su sa različitih strana.

-Život je lep! Mnogo lepši nego što ste zaslužili. Uživajte u životu kad ste već imali sreće da se rodite. Ako vas novac opseda, ako patite zbog toga što niste bogati, izračunajte i sami: koliko miliona dolara košta jedno vaše oko. Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni! Živite i uživajte kad već niko ne pravi pitanje od toga!.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

Pogledajte još