STRAŠNO STE GLUPI I NEZAHVALNI: Poruka Slobode Mićalović će vas naterati da preispitate svoj život!

Sloboda je javna ličnost čija karijera ide uzlaznom putanjom i može se reći da ima dovoljno novca da može sebi da priušti svakakav luksuz, ali ne, ona je drugačija, što pravi razliku između nje i pojedinaca sa naše domaće scene.

Glumica živi sasvim normalnim životom za jednu uspešnu ličnost i stoji pri stavu da se ne može sve kupiti novcem, kao, na primer, ljubav, zdravlje, zabava, deca, a u tom duhu odgaja i svoje ćerke. Na svom “Instagram” profilu sa svojim pratiocima je podelila poruku koja u prvi plan stavlja one vrednosti koje su pojedinci pomalo i zaboravili.

Svoj stav je iskazala citirajući Duška Radovića. Uz deo njegove knjige je mnogima poželela mnogima je otvorila oči. Poruke podrške oduševljenih fanova stizale su sa različitih strana.

Život je lep! Mnogo lepši nego što ste zaslužili. Uživajte u životu kad ste već imali sreće da se rodite. Ako vas novac opseda, ako patite zbog toga što niste bogati, izračunajte i sami: koliko miliona dolara košta jedno vaše oko. Sram vas bilo. Strašno ste glupi i nezahvalni! Živite i uživajte kad već niko ne pravi pitanje od toga!.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: sloboda_micalovic_boba/Instagram

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.