HOROSKOP STARIH SLOVENA: Nepogrešiv - otkriva vaš pravi karakter!

02.07. - 12.07. Lokvanj

Vrlo ste pristupačna, svestrana i dobronamerna osoba. S obzirom da je lokvanj cvet koji u sebi sadrži elemente vazduha, vode i zemlje, vi ste osoba koja ima mnogo vrednosti i vrlo se lako prilagođavate okolini, ali sve prepreke savladavate s lakoćom. U vama ima mnogo životne radosti koju prenosite na druge ljude.

13.07. - 23.07. Ljubičica

Na sebe uvek privlačite svačiju pažnju. Često se držite po strani i čekate pravi trenutak, ali kada on dođe, vi se pokazujete u svoj veličanstvenosti i zahtevate da vam se prizna ono što je vaše. Dobijate sve što zamislite.

24.07. - 02.08. Šipak

Kao što šipak ima trnje za odbranu, vaša odbrana su oštre reči. Na prvi pogled ste vrlo opasni, ali oni koji vas bolje upoznaju znaju da se samo radi o zaštitnom mehanizmu. Ljudima je potrebno vreme da vas shvate.

03.08. - 12.08. Suncokret

Vi znate koliko vredite, sukobi vas ne ometaju, a uspeh ne zaslepljuje. Kada ste uspešni uživate u svoj moći. Nezaustavljivi ste, uvek idete napred, iako ste ponekad nedosledni u svojim postupcima.

13.08. - 23.08. Ruža

Vi ste kraljica, svi vam zavide, pa se oko vas pletu brojne intrige, ali vi ostajete nedodirljivi. Nedostupni ste i imate vrlo jak karakter, zbog čega možete imati probleme sa suprotnim polom. Pazite na svoje zdravlje, a iscrpljivanje izbegnite po svaku cenu.

24.08. - 02.09. Ljutić

Možete živeti sami i nemate potrebu za zasnivanjem porodice. Vrlo ste predani radu, sve završavate pre roka, a imate velika očekivanja od kolega na poslu i prijatelja. Zbog toga prečesto sebe predstavljate kao žrtvenog jarca, koji pati zbog tuđih grešaka. Takođe, morate naučiti da se branite od optužbi drugih. Imate jako dobro pamćenje.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI!

Pogledajte još