VI SAVRŠENI, PREVAZIĐITE MOJ KRIV NOS: Rada se oglasila na Instagramu i zapušila usta hejterima! (VIDEO)

Pevačica je nedavno podelila sa pratiocima kratak video sa snimanja spota "Dva promila", a ispod objave su se oglasili fanovi sa veoma uvredljivim komentarima, ponajviše zbog Radinog nosa.

Naime, Rada je već godinama jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, njenom glasu i stasu dive se mnogi, međutim ima i ljudi koji joj uvek nađu neku zamerku.

Zbog toga, pevačica je odlučila da se obrati svima koji joj nalaze mane, prvenstveno što se tiče izgleda njenog nosa.

"Malo podsećanja sa snimanja", napisala je Rada a onda osula paljbu:

- P.S. Za sve hejtere: Smarate više sa mojim nosem. Pa, realno. Mislim, prevaziđite ga već jednom, ha,ha, ha, prebolite, pomirite se s tim (s njim). Ako vam je moj nos najveći problem u životu, onda moram da vam kažem da vam stvarno zavidim. Mislim, logično je da vam je život savršen, pa vam ne preostaje ništa drugo sem da komentarišete nečije krive noge, male grudi ili krive noseve. A realno, šta biste drugo i radili, kad vam sve ostalo, očigledno, funkcioniše savršeno? Logično je da morate nečim ispuniti tako savršen život, zar ne? Razumem vas, sve ste postigli, ostvarili, obezbedili, nemate više potrebe da radite, pa morate nečim da ubijete dosadu. Tako da kažem, stvarno vam zavidim. Hehe, šalu na stranu (mada u svakoj šali pola istine), čak vas i volim takve kakvi ste, verujte, bilo bi dosadno bez vas, tako da - samo nastavite, vi ste mi dokaz da sam uspela u životu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još