AIR FRANCE POKREĆE OH LA LA DEALS PROMOCIJU ZA PUTOVANJA DO 30. NOVEMBRA 2018. GODINE: Uštedite planirajući svoje putovanje na vreme!

Putnici imaju priliku da po promotivnim cenama, iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva, po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv.

OH LA LA DEALS promocija traje od 9. do 19. januara, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima.

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku www.airfrance.rs

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs ili ovlašćene turističke agencije.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

Havana već od 609 evra
Rio de Žaneiro već od 569 evra
Njujork već od 419 evra
Los Anđeles već od 528 evra
San Francisko već od 528 evra
Mauricijus već od 739 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je:

- Za ovu promociju odlučili smo se kako bismo nagradili naše verne putnike, ali omogućili i ostalima dase uvere kako je putovanje Air France-om jednistveno iskustvo. U prethodnim godinama OH LA LA DEALSpromocije su povezale Beograd sa celimsvetom, a za lep početak 2018. smo se odlučili da ponudimo neke od najpopularnijih destinacija. Njujork je odavno kulturni i poslovni centar sveta, Los Anđeles i San Francisko privlače turiste iz celog sveta, dok je Havana posebno interesantna našim turistima. Naravno, ne treba zaboraviti ni da za mesec dana počinje i karneval u Rio de Žaneiru i da je ovo odlična prilika za one koji su se u poslednjem trenutku odlučili za posetu karnevalu.

Foto: Promo

Pogledajte još