MORE, SALSA I RUM: AIR FRANCE OH LA LA DEALS vas vodi u egzotičnu HAVANU

Bez ikakve želje da to bude, Kuba je postala jedan od najvećih eksperimenata u istoriji. Država koje je godinama u izolaciji uspela je da održi visok nivo obrazovanja, besplatno zdravstvo i vedar duh. Zauzvrat je izgubila mnoge udobnosti modernog sveta. Danas ipak ona više zadivljuje iako često pokušavaju da je predstave kao socijalističko strašilo, a mnogi ljudi hrle da je upoznaju pre nego što počne da liči na većinu drugih karipskih destinacija.

Možda su fasade okrnjene, a automobili stari, ali zgrade i dalje ne padaju, a saobraćaj se kreće. Iza prizora siromaštva buja jedan život koji je ispunjen i veseo i, pre svega, nimalo siromašan. Nezaraženi reklamama, Kubanci nisu razvili potrošačku svest, potrebe su sveli na minimum, a uživanje na maksimum. Kubanke su neposredne i nesputane, apsolutno nedotaknute savremenim viđenjem lepote i nerealnim zahtevima koji se stavljaju pred žene, a upravo to je ono što im daje neverovatan šarm i privlačnost.

Ako želite da upoznate ovaj život, prošetajte uveče šetalištem Malekon, koje se nalazi uz more. Tu se uglavnom okupljaju mlađi ljudi, koji pevaju, plešu, druže se i pijuckaju rum. Salsa je obavezna na Kubi, a ako ne znate da je plešete ne brinite se, neko će vas već podučiti. Ukoliko vas muči trema, neki od odličnih koktela na bazi ruma će to brzo srediti.

Ako vam stvarno nije do Muzeja revolucije, onda svakako treba da posetite Muzej ruma. Možda ćete prvo morati malo i da naučite nešto, ali ne brinite, isplati se! Na kraju vas čeka degustacija ruma starog sedam godina!

Ako se pitate zašto ići u Havanu, daćemo vam nekoliko razloga:

1) Karibi su uvek dobar izbor.

2) Kuba još uvek nije postala omiljena spring break destinacija američke omladine.

3) Salsa, rum, cigarete.

4) Kubanke i Kubanci.

5) Karte do Havane su trenutno na promociji i koštaju samo 609 evra!

AIR FRANCE OH LA LA DEALS promocija traje od 9. do 19. januara, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 9. januara do 30. novembra 2018. Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse.

Ukoliko želite da 2018. godina bude vaša godina putovanja, isplanirajte na vreme, kupite karte dok su na promociji i uštedite. U AIR FRANCE OH LA LA DEALS promociji na akciji je više od 80 destinacija u Aziji, Severnoj i Južnoj Americi, Africi, Indijskom okeanu i na Karibima. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na linku www.airfrance.rs!

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs ili ovlašćene turističke agencije.

Foto: Promo

Pogledajte još