Lazetić: Zdrav sam, mogao sam da igram protiv Japana

BEOGRAD, 31. marta 2010. (Beta) - Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić rekao je da ga je iznenadila izjava selektora reprezentacije srpskog prvenstva Radovana Ćurčića da ga zbog povrede nije uvrstio u tim za prijateljski duel sa Japanom.

"Podatak o mojoj povredi je velika neistina. Da sam zdrav dokazao sam 24. i 28. marta na utakmicama sa Smederevom i Vojvodinom... spisak je saopšten 29. marta... Nemam problem sa mestom u avionu nego sa pogrešnim argumentima", istakao je Lazetić u izjavi za sajt Zvezde.

Lazetić je, ipak, naveo da ne žali previše što neće putovati u Japan, pošto su mu već 32 godine.

"Naravno da bi mi bila ogromna čast da odigram makar jedan meč za Srbiju, ali po meni mesto u Japanu je za mlađe... one na kojima počiva budućnost spskog fudbala", kazao je kapiten Zvezde.

Lazetiću je, međutim, zasmetalo što je Ćurčić u tim pozvao samo tri fudbalera iz Zvezde, iako su crveno-beli lideri Super lige.

"Zvezda ima tri igrača, a klubovi sa manjim rejtingom na tabeli više. Meni je to čudno, ali nema veze. Naši ciljevi se znaju, a kad stignemo do njih biće lakše i nama i njima", naveo je Lazetić.

Pogledajte još