PREKINULI SVAKI KONTAKT: Ana Sević i Darko Lazić će se sresti tek kod advokata, a evo šta je sve spreman da joj ostavi!

Rastanak pevačkog para Ane Sević i Darka Lazića samo je još jedan u nizu estradnih razvoda, ali koji još uvek nije formalno rešen. Kako saznajemo, advokati pevača utvrdili su datum za sledeću sedmicu, kada će se dogovoriti o sporazumnom razvodu braka i podeli imovine, dok su bivši supružnici prekinuli svaki kontakt.

- Kako Darko ima veliki broj nastupa koji su unapred zakazani, nije se do sada ukazala prilika da se on i Ana sastanu sa advokatima i dogovore se o detaljima razvoda. Obe strane su zainteresovane da to bude sporazumni razvod braka, ali ukoliko neko od njih ne pristane na uslove ovog drugog, slučaj može završiti i na sudu. Stan u kojem su živeli Darko je svakako kupio na njeno ime, tako da će joj tu nekretninu ostaviti da živi sa njihovom ćerkom Lorenom, dok će ostale detalje utvrditi na sastanku sa advokatima - kaže izvor blizak paru i dodaje da su Ana i Darko prekinuli svaki kontakt.

- Iako su razmirice u njihovom braku trajale mesecima, poslednja svađa je bila vrlo žučna, pale su teške reči, nakon čega je Darko izašao iz stana i odselio se. Nakon toga prekinuli su svaki kontakt, osim kada je Darko poželeo da vidi ćerku i tražio od Ane da je izvede kako bi je vodio na kolače. Njemu je najbitnije da Lorena ne oseti njihov rastanak pa će učiniti sve kako bi ona bila srećna. To je ujedno jedino važno i Ani, zbog čega ne pravi problem kada Darko traži da vidi njihovu naslednicu.

Izvor koji je blizak uskoro bivšim supružnicima ističe da Darka prijatelji ubeđuju da pevačici da samo deo imovine.

- Lazić je poznat kao neko ko ne žali novac pa su njegovi roditelji i prijatelji ubeđeni da će dati Ani da sama upiše visinu alimentacije, kao i da će joj pored stana ostaviti automobil i ostalu vrednu imovinu. Kako Darko ovih dana živi pravi momački život, izlazi, provodi se i spava kod druga, niko ne može da ozbiljno razgovara s njim po tom pitanju. Oni mu sufliraju da treba da prestane da finansira Anu nakon razvoda, ali on smatra da je ona majka njegovog deteta i novca mu nije žao - kaže naš izvor i dodaje.

- Ana u ovom trenutku ima podršku porodice, većinu vremena provodi kod roditelja u stanu i pokušava da prevaziđe novonastalu situaciju dok Darko rastanak leči provodom. On je juče video Lorenu jer je uveče otputovao u Austriju gde večeras nastupa, a onda ga čekaju i još dva dana putovanja na tezge nakon čega se vraća u Beograd da okonča brak.

Ana i Darko ni juče, kao ni prethodnih dana, nisu bili raspoloženi da daju izjave.

 

Pevačica Andreana Čekić bila je venčana kuma na svadbi Ane i Darka.

- Nisam se čula s njima još uvek, tako da ne znam šta je istina od svega, mada i da znam ne bih nikada komentarisala ničiji privatan život. Pogotovo ne mojih kumova koje volim najviše na svetu. Oboje su mi podjednako dragi - kaže pevačica.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/anasevic85

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.