IZ JEDNOG RIJALITIJA U DRUGI: Trudna Miljana Kulić ulazi u Zadrugu!

Prva rijaliti trudnica na ovim prostorima Miljana Kulić postigla je dogovor sa “Pink” televizijom o rijaliti transferu na obostrano zadovoljstvo.

Kulićeva, koja je do skoro bila učesnik rijaliti šoua “Parovi”, u nedelju ulazi u drugi rijaliti šou – “Zadrugu”, a od njenog učešća produkcija očekuje mnogo.
– Čim je Jelena Golubović napustila “Zadrugu” produkcija je rešila brzo da joj naše adekvatnu zamenu, budući da je ona bila jedna od učesnika koji “drže šou na nogama”. Dosetili su se da bi joj idealna zamena bila Miljana Kulić, koja je napustila “Parove”. Pre nekoliko dana napravili su sastanak sa trudnom Nišlijkom, ponudili joj odlične uslove i pozamašan honorar kojem nije mogla da odoli, posebno jer će uskoro postati mama i hoće bebi da omogući što lagodniji život. Potpisali su ugovor i već od vikenda očekujte neviđeni šou. Miljana je novac dobila unapred, a biće joj omogućeno da redovno ide na ginekološke preglede i produkcija će joj obezbediti sve da njena trudnoća teče u najboljem redu – otkriva izvor našeg portala dobro upućen u ovu priču.
Miljana Kulić je ostala nedostupna za komentar.
Ne propustite spektakularno ubacivanje novog takmičara u rijaliti šou “Zadruga”!unapred, a biće joj omogućeno da redovno ide na ginekološke preglede i produkcija će joj obezbediti sve da njena trudnoća teče u najboljem redu – otkriva izvor našeg portala dobro upućen u ovu priču.
Miljana Kulić je ostala nedostupna za komentar.
Ne propustite spektakularno ubacivanje novog takmičara u rijaliti šou “Zadruga”!

Izvor: Puls
Ilustracija: Happy/Printscreen

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.