MOŽDA SAM IZNEVERILA SVOJE RODITELJE: Katarina Živković o muškarcima koji su pokušavali da je osvoje novcem i nekretninama

Katarina Živković kaže da su muškarci na sve načine pokušavali da je osvoje, ali da ona nikada nije padala na primitivce i njihove finansije.
 
Bilo je takvih primera da su pokušavali novcem, nekretninama, automobilima da me osvajaju. Ali im u startu pokažem da mene to ne zanima. Zaista lepo živim i novac nekog muškarca ne može da me osvoji. Niko parama ne može da me kupi – kaže Katarina Živković, koja žali što je danas sve manje iskrenih ljudi.  
 
Znam samo da kada sam neiskrena prema sebi, onda se razbolim. Volim iskrene ljude. Napravila sam oko sebe krug ljudi koji poštuju moju iskrenost i mene i zato mi je dobro. Oni koji nisu iskreni ne pripadaju tom krugu. Cenim tuđu iskrenost. Ne volim kada neko laže i folira – rekla je pevačica, koju su mnoge nepravde na estradi i privatno zabolele.
 
Na pitanje da li je nekada izneverila roditelje, Katarina se prvo zamislila, a onda rekla:
 
Možda sam ih nekada izneverila, ali kada bolje razmislim, mislim da sam dobra ćerka svojim roditeljima. Volela bih da oni to kažu – rekla je ona.
 
Iako se o njenim ljubavnim vezama ranije pisalo, danas Katarina ne želi o tome da priča. Svoj emotivni život drži dalje od očiju javnosti.
 
Ljubav mi mnogo znači, možda i najviše. Bez ljubavi nisam živa, tako glasi i jedna moja pesma. I to je bukvalno tako – bilo je sve što je želela da kaže na tu temu.
 
Kako priznaje, uskoro bi volela da se ostvari u ulozi majke:
 
Dugo godina maštam o tome da postanem mama. To mi je ogromna želja. Biće i to jednog dana – izjavila je Kaća.
 
Na pitanje da li bi mogla da bude sa nekim partnerom koji ima 60 godina, Katarina kaže:
 
Do sada nisam imala partnera koji ima 50, 60 godina. Nije mi se desio. Ne želim da kažem da ne bih ili da bih. Ne znam.

Izvor: Kurir
Ilustracija: katarina2789/Instagram
 

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.