PREPORUKA NEDELJE: Anđelka Tomašević - film, piće, restoran, knjiga, serija

Reklama u kojoj zaljubljenog Crnogorca i turistkinju iz Beograda tumače maneken Miloš Perić i manekenka i bivša misica Anđelka Tomašević u rekordnom roku osvojila je ceo region, a ovaj dvojac pobrao je sve simpatije gledalaca:

- Kao mala sam bila prava muškarača. Nije me interesovala ni garderoba, ni sređivanje, igrala sam fudbal i klikere. Poreklom sam sa Kosova i pre svega želim mir dole, želim da se svi volimo, bez obzira na nacionalnost - istakla je lepa Anđelka predstavivši nam svoj izbor filma, pića, restorana, predstave, knjige.

Foto: Promo

FILM

- Moj omiljeni film je "Sedam duša". Glavnu ulogu tumači moj omiljeni glumac Vil Smit! Neverovatna priča, koju vredi imati u svojoj kolekciji. Priča o iskupljenju. Vil Smit je još jednom pokazao kakav je glumac. Gledala sam ga pet puta i svaki put plakala kao dete. Žao mi je što svakim danom sve više verujem koliko u stvari na ovom svetu postoji malo pravih dobrih i iskrenih ljudi koji su spremni da se daju i pomognu drugima.

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

PIĆE

- Obožavam da pijem vino. Kao što kažu: "U vodi ćeš videti svoje lice, a u vinu vidiš izraz svoje duše." Za mene ispijanje dobrog vina, uz sir i masline i uz nekoliko pravih prijatelja, predstavlja čistu sreću i ljubav. Volim sladunjava vina. Možda su mi francuska najdraža, posebno Chardonnay.

en.wikipedia.org

Foto: Promo

RESTORAN

- Najviše volim da sednem u restorane "Kovač" i "Na ćošku". To su mi dva omiljena restorana u Beogradu. U njima sam provela neke od najlepših trenutaka u svom dosadašnjem životu. Obožavam osećaj topline i sve što mi pruža da se osećam opušteno i lepo. Osoblje ovih restorana baš zna kako da radi svoj posao i učini goste srećnim i zadovoljnim. Hvala im na tome, jer istinski uživam kada god sam tamo.

www.restorankovac.com

Foto: Promo

KNJIGA

- Omiljena knjiga mi je definitivno "Gospodar igre" Sidnija Šeldona! Postoji i film, nije ni približno dobar kao knjiga, ali šta očekivati drugo. Knjiga je uvek bolja od filma. Muka, bol, patnja, prokletstvo, ljubav, mržnja, uspeh, poraz, hrabrost, smelost, kukavičluk, sve na jednom mestu. Od sive Velike Britanije do osunčane Južne Afrike. Svima bih preporučila i drugi deo "Gospodarica igre"!

www.vulkani.rs

Foto: Promo

SERIJA

- Izdvojila bih seriju "Majka". U dramatičnoj turskoj hit seriji gledamo dobro poznata lica u upečatljivim i emotivnim ulogama. Džansu Dere, iz serije "Ezel", oživljava lik Zejnep, introvertne žene koja pruža novi život i majčinsku ljubav ostavljenoj devojčici. Serija govori o majčinstvu, biološkom i onom drugom - pravom koje ne podrazumeva krvnu vezu, već mnogo više - brigu, pažnju, poštovanje, odgovornost, bliskost, privrženost i mnogo, mnogo ljubavi.

www.imdb.com

Autor: Mario Badjuk
Foto: Privatna arhiva/Promo

Pogledajte još