Studio B proslavio 40. rođendan

BEOGRAD, 1. aprila 2010. (Beta) - Beogradska Radio-televizija Studio B obeležila je u četvrtak uveče 40 godina postojanja svečanim prijemom u Skupštini grada Beograda, u prisustvu brojnih zvanica iz političkog, kulturnog i društvenog života Srbije i njenog glavnog grada.

Na prijemu koji je televizija Studio B direktno prenosila, direktor te medijske kuće Aleksandar Timofejev zahvalio je svima koji "40 godina prate, slušaju, čitaju i gledaju Studio B". Biranim video segmentima gledaoci i prisutni su se podsetili istorije Studija B, koji je krenuo 1. aprila 1970. godine kao mala gradska radio stanica, a kasnije prerastao u ozbiljnu i uticajnu gradsku radio-televiziju sa internet segmentomom.

Prijemu su prisustvovali između ostalih gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsednik gradske skupštine Aleksandar Antić, ministri inostranih poslova Vuk Jeremić i odbrane Dragan Šutanovac, muftija beogradski Muhamed Jusufspahić i drugi. Bili su prisutni direktori Radio-televizije Srbije Aleksandar Tijanić i B92 Veran Matić, kao i novinari i urednici brojnih srpskih medija.

Pogledajte još