ZLATA PRIMILA HASANA U SVOJ STAN: Opet smo srećna porodica!

Zlata Petrović i Hasan Dudić skoro da se uopšte ne razdvajaju otkako su se pomirili pre dva meseca, nakon što godinama nisu razgovarali.

Bivši supružnici proveli su zajedno praznike, što je posebno obradovalo pevača. On ističe da ima osećaj kao da se nikada nisu ni svađali i da je period kada su bili na ratnoj nozi za njega ružan san koji želi što pre da zaboravi.

- Za Božić smo svi bili na okupu. Naš sin Miki, njegova deca Vasilije i Vasilisa, snaja Milica, Zlata, njen sin Jovan i ja. Kao nekad, prava i srećna porodica. Zlata je napravila ručak i ugostila nas u svom stanu. Bio sam kod Zlate nekoliko dana - kaže Dudić.

Tokom poslednje dve godine Zlata i Hasan nisu imali lepe reči jedno za drugo. Često su rešavali porodične razmirice preko medija, svađali se i iznosili intimne detalje u javnost. O svemu tome Dudić nije hteo da priča jer, kako je rekao, želi da zaboravi taj ružan deo prošlosti.

- Mi smo sad ponovo porodica, srećna i zdrava, i samo to je važno. A šta je bilo pre neka ostane iza nas. Svako u određenom trenutku ima probleme, ljudi se posvađaju, svašta kažu jedni drugima, pa se pomire. Naš problem je što smo javne ličnosti, pa se saznalo za to. Između Zlate i mene nikada nije postojala mržnja. Jesmo imali nesporazume, svašta je bilo, ali, hvala bogu, sve je to ostalo iza nas. Zlata i ja smo svojevremeno bili najveća ljubav na estradi i nemoguće je da se danas ne volimo. Bar kao prijatelji. Uvek smo brinuli jedno za drugo, evo, da me ona sad pozove i kaže da joj nešto treba, ja sam joj na raspolaganju. I kad nismo razgovarali neko vreme, mi smo preko dece komunicirali - izjavio je Hasan.

Zlatu i Hasana uskoro će snimiti duet.

- Ovih dana ćemo se dogovoriti da odemo do studija da ih čuje. Napisao sam i tekst i kompoziciju, zove se „Vrati se opet meni“, a deo teksta glasi: „Što me pitaš kako živim, da l‘ za mene sreće ima, kad znaš dobro da sam i ja gde je mesto nesrećnima. Vrati se opet meni, sa mnom si cvetao, sa mnom i veni.“

Izvor: Kurir
Foto: U Poseti Tv Grand - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još